2777
2789
عنوان

بنظرتون کارمن اشتباهه؟

105 بازدید | 14 پست

من یه تایم طولانی دچار افسردگی بودم و یه آقایی بهم مشاوره میداد و بهم کمک کرد حالم بهتر بشه

این آقا متاهله و خانومشون از چت های ما مطلع هست و حین صحبت همه حریم ها و حد مرز ها حفظ شده الانم یه وقتایی که دچار مشکل میشم ازشون مشاوره میگیریم بنظزتون کارم اشتباهه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون روانشناس هست؟ شغلش اینه و بابتش پول میگیره؟ از کجا میدونی خانمش در جریانه و چرا داره به شما ...

نه روانشناس نیست

اما خیلی انسان فهمیده ایه و راهکارهاش تاالان مفید بوده

و بله خانومش میدونه الان بگم مفصله نمیشه تایپ کرد اما مطمئنم

اگه مشاور نیست صددرصد اشتباهه

تنها کسی بود که از بزرگترین رازم بهش گفتم و راهنماییم کرذ من واقعا افسرده شده بودم الان تا یه مشکل پیش میاد دوست دارم با ایشون مطرح کنم امشب یهو به خودم اومدم دیدم چرا انقدر به حرف زدن با اون آقا عادت کردم نکنه کارم اشتباهه🥲

تنها کسی بود که از بزرگترین رازم بهش گفتم و راهنماییم کرذ من واقعا افسرده شده بودم الان تا یه مشکل پ ...

ببین این خصوصصیات انسان زود عادت میکنه وابسته میشه  تا هنوز وابسته نشدی تموم کن حرف زدن باهاشو برای خودت میگم‌چون بعدن برات سخت میشه

ببین این خصوصصیات انسان زود عادت میکنه وابسته میشه  تا هنوز وابسته نشدی تموم کن حرف زدن باهاشو ...

بله همینطوره الان یجوری شده که فقط به ایشون اعتماد دارم 🤦🏻‍♀️

بله همینطوره الان یجوری شده که فقط به ایشون اعتماد دارم 🤦🏻‍♀️

روز به روز وابسته تر میشی در اخرم هیچی جز دلشکستگی نیست  هرچه زودتر تمومش کنی بهتره بجاش برو پیش یک مشاوره خوب