2777
2789
عنوان

چه جوری مهاجرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 73 پست
تو یوتیوب سرچ کن سوالاتتو کسایی که مهاجرت کردن ویدئو گذاشتن از تجربیاتشون

حتما .ممنونم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایتالیا اگه رشته معماری و هنری داشته باشی و سطح زبانت بالا باشه در حد تافل و باید 3 میلیارد به پول ی ...

مدرک هنر باید داشته باشم اگه از دانشگاه ایران باشه قبول میکنن یا فقط مدرک خودشون قبول دارن

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
مدرک هنر باید داشته باشم اگه از دانشگاه ایران باشه قبول میکنن یا فقط مدرک خودشون قبول دارن

خودش معادل سازی میکنه ..

و مدرک دیپلمم تاثیرگذاره و گردش مالی ام مهمه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
سرمایه زیاد ندارم تحصیلات هم کارشناسی

تو که تو ایران هیچی نشدی میخای بری اونور چکار .فکر کردی اونور براتون ریدن...نخیر باید مثل سگ کار کنی.خوب همین ور مثل سگ‌کار کن پولدار میشی

پنجمین کاربری از سال ۸۹
چرا آخه پولمون کمه

یا میفرستنت کمپ که نون آب درستم بهت نمیدن 

یا همونجا بازداشت میکنن میندازن زندان یا دیپورتت میکنن ایران تو ایران میفتی زندان 

الان حتی اونایی که سیاسی‌ان قاچاقی نمیرن معلوم نیست قبول شون کنن یا نه 

وا پناهنده بشی که مثل اسیرا زندگی میکنی چندین سال تو کمپ اما اگر از طریق سرمایه گذاری بری بهتره...

مطمعنی پناهنده ها باید تو کمپ باشن؟همه کشورا همینن؟