2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 12323 بازدید | 39 پست
مطمئنی ریزش موت از عوارض این قرصه؟ من تا حالا نشنیدم عارضه ریزش مو داشته باشه.

نمیدونم خودمم یکم داشتم ریزش مو وای الان دست میکشم به موهام دستم پر مو میشه در این حد نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خودمم یکم داشتم ریزش مو وای الان دست میکشم به موهام دستم پر مو میشه در این حد نبوده

چرا عزیزم من قبلا هم سوال کردم میگن ریزش مو هم تو بعضیا میاره. خیلی قرص مزخرفیه . احتیاط کنید تو مصرفش

خانوما به هییییییچ‌ عنوان راکوتان نخورین من سه سال پیش به مدت ۶ ماه خوردم پوستم یکم جوش میزد فقط

در مدت استفاده پوستم انقدر حساس شده بود که مدام پشت دستام و بین انگشتام ترک داشت پوست لبمم یکسره ترک داشت حتی با ویتامین لب هم همش میسوخت

بعد یکسال رفتم آزمایش دچار کبد چرب شده بودم و آسیب دیده بود درصورتی که من قبلش چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم

معدمم مدام ترش می کنم و اسید معدم به سرم میزنه و سردرد میشم

نکنین این کارو من که بیچاره کردم خودمو الانم پوستم بخاطر نارسایی کبدم پر لک شده بدتر از قبل

خانوما به هییییییچ‌ عنوان راکوتان نخورین من سه سال پیش به مدت ۶ ماه خوردم پوستم یکم جوش میزد فقطدر م ...

مرسی که اطلاع رسانی کردی عزیزم. یک نفرم بخونه و مصرف نکنه باارزشه. برو دکتر افراسیابی ببین میتونه بهت کمک کنه 

من از وقتی کرم ضد آکنه درماتیپیک شبا قبل خواب میزنم جوش هام کم شده. سه بار تا حالا خریدم. اون وقتایی که نمیزنم فرداش میبینم باز جوش درآوردم.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

مرسی که اطلاع رسانی کردی عزیزم. یک نفرم بخونه و مصرف نکنه باارزشه. برو دکتر افراسیابی ببین میتونه به ...

سلام عزیزم دکتر برای منم راکوتان نوشته تو نت سرچ کردم خدارو شاکرم تاپیکتون بالا اومد 

شما نگرفتیم و مصرف نکردین نه ؟! 

سلام عزیزم دکتر برای منم راکوتان نوشته تو نت سرچ کردم خدارو شاکرم تاپیکتون بالا اومد شما نگرفتیم و م ...

سلام عزیزم .خداروشکر یک نفرم آگاه بشه خداروشکر می کنم. نه منم چون سرچ کردم و عوارضشو دیدم استفاده نکردم