2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 12323 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوشات کمن بیخیال شو الکی پوستتو داغون نکن

باشه عزیزم ممنونم. نه اینجوری که بچه ها میگن و خودشونم استفاده کردن واقعا عوارض دارن. بی خیال نمیخورم. دیگه با این چند تا دونه هم میسازم یا ی فکر دیگه میکنم

باشه عزیزم ممنونم. نه اینجوری که بچه ها میگن و خودشونم استفاده کردن واقعا عوارض دارن. بی خیال نمیخور ...

اره منم قبل از خوردن این قرص اومدم تو نی نی سایت گفتم چجوریه عوارض و..  یکی بهم گفت نخور هر چی گفت باز خوردم حالا مثل چس پشیمونم چرا ب حرفش گوش ندادم ریزش مو هم گرفتم احتمالن عوارض این قرصه

من هفته ایی ۳ تامیخوردم تا سه چهار ماه۰ ولی  اول پوست بدنم نازک صد ۰لبام که پوسته ریزی پیدا کرد و مدام خون میومد۰دستام که ترک ترک میشد وخون میومد۰ریزش مو ۰معده درد و خیلی عوارض دیگه۰ من چون جوشام شدید بود و خیلی رو اعتمادبه نفسم اثرگذاشته بود فکر کردم بخورم بهترمیشه خدایی بهترم شد اماخوب عوارضش زیاد بود۰ حالااگه این عوارض خیلی برات مهم نیست بخور۰تازه به من گفت تا دوسال نباید بچه داربشی 

اره دقیقا همین  منم عوارضشو روز اول خوندم بعد گفتم عوضش خوشگل میشم بیخیال  اما فک نمیکرد ...

امیدوارم هر چه زودتر معدت خوب شه. اونی که گفتم رو حتما درست کن و بعد دو سه روز تاثیرش رو ببین.