یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🍀🍀دوستان تدریس خصوصی زبان انجام میدم با بهترین قیمت،حضوری و آنلاین،زبان انگلیسی راهنمایی،دبیرستان،دانشگاه،پارتنر مکالمه،گرامر.
با روشی که خودم استفاده کردم سطحم رو ازA2 به c1 رسوندم.
تدریس خصوصی زبان🔠🔤رفع اشکال زبان راهنمایی و دبیرستان،تقویت گرامر و مکالمه انگلیسی،😊میتونید داخل همین سایت درخواست دوستی بدید یا کامنتم رو ریپلای کنید.دانشجوی پرستاری👩🏻⚕️💉💊
سلام من ۱۱ونیم رفتم تا ۳ از ریکاوری اوردنم بعد ۲۰دیقم ک دسشویی رفتم مرخصم کردن درد ک اصلا ندا ...
مرسی گلم
ان شاءالله که به زودی بهتر بشی و بینیت هم روز به روز خوشگلتر بشه
ولی من اکثر افرادی که دیدم، تفاوت بینیشون بعد از یه ماه از عمل با 6ما بعد از عمل، زمین تا آسمون شده و فرم قشنگتری پیدا کرده، حالا شما که یه روز بیشتر نیست میگذره، قطعا به مرور به ایده آلت نزدیک میشه
یه مدتی طول میکشه تا فرم نهایی بینیتو ببینی ولی فک کنم از بین برده حالا باز اگه خوب نشد برو پیش یه جراح خوب ببینه چیه جریان من دکتر حمیدرضا فتحی رو میشناسم که کارشون خوبه