2777
2789
عنوان

اگه دختری کات کنه پسر چه حسی بهش دست میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چه جور پسری باشه 

یه عده همینجوری آن از روز بعدش لاس میزنن 

ولی یه عده واقعا به هم میریزن و این دسته از پسرا از دخترا هم بدترن 

دخترا شلوغش می‌کنن گریه می‌کنن سرصدا می‌کنن ولی بعد یه مدت تموم میشه پسرا ولی آرومن اما خب خودشونو میخورم و خیلی دیر فراموش می‌کنن 

من هر دو دسته این پسرا رو تجربه کردم

سلام .. خب فرق داره هرکی یجوره  توی همین سایت آقایونی هستن با عشق ده ساله ای ک رفته و هنوزم ن ...

پسر عمت سر چی کات کردن دختره چجوری بوده

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
عجببب. اکثرا احساسی بودن یا لاشی؟  واقعا گریه میکردن؟؟؟؟؟جلوی تو؟؟؟؟؟ باورم نمیشه. بیشتر بگ ...

گفتی لاشی یاد یکیشون افتادم اونم طرز فکر خودشو داشت میخواست فقط طرف رو داشته باشه با هر دروغ و فریبی اینم بگم تو رابطه کم نمیذاشت از هیچ لحاظی فقط اهل ازدواج نبود چون خانوادشم فوق سنتی بودن و اصلا ازدواج با دوستی براشون قفل بود بعد ازدواجم متعهد نبود چون انتخاب خودش نبود کلا لاشی بود بیشتر نگم

و در مورد کلی بخوام بگم اونا هم مثل ما همه جوره هستن چیزی که من فهمیدم طی اون سالها این بود که برای اونا خیلی سختتره اونا دیرتر وابسته میشن ولی پاره میشن تا بخوان فراموش کنن اینو فهمیدم اونا هم گاهی حق دارن کات کنن شاید یه دختر از دید ما خیلی عالی باشه ولی تو رابطه با اون آدم خوب نیست برای هم ساخته نشدن پسره تصمیم به کات میگیره و همه میگن لاشی بود در صورتی که اونم انتخابش این بوده تو دوران دوستی فهمیده این دختر بدردش نمیخوره و کات کرده اونا فقط میتونن قشنگ تر نقش بازی کنن که براشون مهم نیست وگرنه با منو شما هیچ فرقی ندارن اونام مثل خانوما خوب و بد توشون هست و بعضیاشون واقعا میشکنن مثلا حسام دختر عمشو خیلی میخواست اون به خواستگار پولدارش جواب مثبت داد با اینکه با این تو رابطه بود هیچ وقت یادم نمیره چقد گریه کرد هر شب مشروب می‌خورد و گریه میکرد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پسر عمت سر چی کات کردن دختره چجوری بوده

سلام ..

هیچی دختره بهش گفته بود برو از زندگیم ما بهم نمیایم 

بعد ۳ سال دختره کات کرد و ازدواجم کرد .. 

پسرعمه م ی روز کامل تو اتاقش بود و بعدشم چسبید ب زندگیش و کلی هم پیشرفت کرد و هیچوقت هم نرفت سمت رل و دوس دختر فعلا هم مجرده ۲۸سالشه 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
با این وجود به نظر شما به کسی که قبلا یبار لغزیده و بعدا دستش رو شده و الان خیلی پشیمونه درحدی که وا ...

من تجربه خودم رو میگم شاید برای همه صدق نکنه مثلا من از یکی دو نفر که خیانت کردن پرسیدم میگفتن نمیخواستن مخصوصا متأهلا میگفتن وقتی پیش اومده لغزیدن و براشون مثل مواد بوده یعنی در لحظه با استرس و لذت گذروندن ولی در جا مث چی پشیمون شدن و میگفتن مثل مواد میدونن فایده نداره میدونن بهشون آسیب میزنه بازم میرن سمتش و همیشه اون حس کثافت بودن رو دارن ولی ممکنه بازم برن سمتش و ممکنه براشون درس عبرت بشه چون هر کسی دیدم خیانت کرده مث سگ پشیمون بوده چون شریک زندگی خودش رو خیلی بیشتر از اون حس میخواسته ولی لغزیده دیگه امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بگم گلم حتما بیشتر فک کن خواستی فرصت بدی کم کم پیش برو براش شرط بذار حتما با یه مشاور صحبت کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عجب. منم اکسم با دوس دخترش رفته بودن بیرون و مشروب. بعد مامور گرفته بودش . دختره زده زیر گریه اینم ب ...

ای بابا شما هم هر انتخابی کردی طرف لاشمک از آب در اومده چه بد امیدوارم اینبار انتخاب خوبی داشته باشی اونی که پشت اکسش بد میگه بهش اعتماد  نکن پس فردام پشت تو بد میگه جدی میگم حواست باشه سعی کن آدمی پیدا کنی شخصیت داشته باشه دعوایی و اینا فایده نداره

من بهمن پارسال کات کردم و تا الان هر وقت میبینمش با خودم میگم کاش باهاش اینکارو نکرده بودم

با اینکه ۸ ماه میگذره ولی دیگ رل نزد و به کل تبدیل به یه آدم دیگه ایی شد که انگار هیچ قلبی براش نمونده 

دلم برا خودمم میسوزه چون فک نکنم دیگه کسی اینقدر دوسم داشته باشه اما خب تحملش برام سخت شده بود

همه جورشو دیدم و دلایل مختلف مثلا یکیشون خیلی تخس و مغرور بود اصلا از اینا که من نمیتونم قبول کنم دخ ...

عزیزم یه سوال دارم 

پسرا میشه دوست معمولی دختر داشته باشن؟ یعنی باهاشون مثل پسرا رفیق باشن ؟ 

عزیزم یه سوال دارم  پسرا میشه دوست معمولی دختر داشته باشن؟ یعنی باهاشون مثل پسرا رفیق باش ...

آره خیلی زیاد من خودم زیاد دیدم رفیق هم زیاد داشتم بعضی در حد سرکار و جمع و دور همی بعضی ها هم خونه همدیگه هم میرفتیم و واقعا هیچ چیزی بینمون نبود که البته من یخورده آدم شناسم ولی اکثرا رفاقت ها اگه طرفین سینگل باشن ممکنه کششی به هم پیدا کنن نمیشه منکرش شد 

مرسی 🤍

منم یه سوال از شما بپرسم اسمت واقعا سلین ؟ اگه آره راضی هستی اسمتو دوست داری؟

و اینکه اسم پسر چی به سلین میاد بنظرت قشنگ باشه 

منم یه سوال از شما بپرسم اسمت واقعا سلین ؟ اگه آره راضی هستی اسمتو دوست داری؟ و اینکه اسم پسر چی به ...

بله راضی هستم 

رادین رادوین آرمین 

سامین آرین آروین آدرین 

آرشین آرتین آمین 

فعلا اینا اومد به ذهنم 😅