2777
2789
عنوان

اگه دختری کات کنه پسر چه حسی بهش دست میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 62 پست
حس گوهی دارن راستش حداقل دخترا گریه میکنن دو نفر دلداریش میدن پسرا پاره میشن مخصوصا اونایی که وابستگ ...

عهههه 😔🤦🏼‍♀️ای بابا 

بمیرم براش دوسش داشتم ولی خب بخاطر غرورم مجبور بودم 

عهههه 😔🤦🏼‍♀️ای بابا  بمیرم براش دوسش داشتم ولی خب بخاطر غرورم مجبور بودم

غرور که بیخیال اگه بدردت نمیخوره که ولش اگرم میدونی خوبه نگران نباش خودش برمیگرده ازت عذرخواهی میکنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس گوهی دارن راستش حداقل دخترا گریه میکنن دو نفر دلداریش میدن پسرا پاره میشن مخصوصا اونایی که وابستگ ...

پسرای احساسی بودن حتما.چرا بهم زدن 

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
پسرای احساسی بودن حتما.چرا بهم زدن 

همه جورشو دیدم و دلایل مختلف مثلا یکیشون خیلی تخس و مغرور بود اصلا از اینا که من نمیتونم قبول کنم دختره سر گیر دادن های الکی باهاش کات کرد اینم داشت میمرد یعنی در حد خفگی هر چیم گفتم قبول نکرد پیام یا زنگ بزنه گفتم پس رفتارتو درست کن منم بودم میرفتم و استدلالش این بود چون فلانی بهم خیانت کرده دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم دست خودم نیست نمیتونم گیر ندم و حقیقتش من گریه های زیادی از پسرا دیدم تقریبا ۱۰ سال از زندگیم همه دوست و رفیق و همکارام آقا بودن خودم به طرز عجیبی مثل مردا شده بودم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همه جورشو دیدم و دلایل مختلف مثلا یکیشون خیلی تخس و مغرور بود اصلا از اینا که من نمیتونم قبول کنم دخ ...

عجببب.

اکثرا احساسی بودن یا لاشی؟ 

واقعا گریه میکردن؟؟؟؟؟جلوی تو؟؟؟؟؟

باورم نمیشه.

بیشتر بگو. مگه دخترا چیکار کردن باهاش

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات

بستگی داره همه پسرا یه کار نمیکنن
من ک پسرم شخصا غمباد میگرفتم افسرده میشدم و عکسامون رو نگا میکردم خاطرات رو تو ذهنم پلی میکردم

کاربر پسر هستم.قصدم مزاحمت نیست نی نی یار خبر نکنین منم گاهی به مشکلاتی میخورم و میام ببینم میتونین کمکم کنین یا نه.مرسی  آرمی هستم از نوع فن بوی :))))

من یه موردو دوست خودمو دیدم ، پسره تا چنددد ماه ولکنش نبود . تهدیدش میکرد این اواخر دست هم روش بلند کرده بود. همش زنگ میزد پیام میداد که بیا باهم باشیم. اگه دوستم رد میکرد شروع  به تهدید و فحش دادن میکرد

بعد یه مدت دیگه پسره خودش بیخیال شده فعلا ک ازش خبری نی 

من یه موردو دوست خودمو دیدم ، پسره تا چنددد ماه ولکنش نبود . تهدیدش میکرد این اواخر دست هم روش بلند ...

خب و چلن اینا

همه جورشو دیدم و دلایل مختلف مثلا یکیشون خیلی تخس و مغرور بود اصلا از اینا که من نمیتونم قبول کنم دخ ...

با این وجود به نظر شما به کسی که قبلا یبار لغزیده و بعدا دستش رو شده و الان خیلی پشیمونه درحدی که واسطه فرستاده برای اشتی، میشه شانس دوباره داد؟

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

پسرا فرق دارن باهم ، من یکیو میشناسم هنوزم به فکر دخترست و دلتنگشه اما اصلا سراغش نمیره میگه چون دخت ...

پس چرا من اینارو نمی‌بینم . چند سالشه؟ چطوریه اخلاقش؟ سادس؟

سلام ..

خب فرق داره هرکی یجوره 

توی همین سایت آقایونی هستن با عشق ده ساله ای ک رفته و هنوزم نتونستن فراموش کنن دارن دسته پنجه نرم میکنن با غم عشق...‌

یکی دیگم تا مرز خودکشی میره ..

یکی فرداش میره رل میزنه و پروفایل من صاحب دارم میزاره ..

یکی دیگم مث پسر عمه م رفتم بهش دلداری بدم گفتم غصه نخور خدابزرگه گفت غصه ی چیو بخورم نهایت میرم ی جا خلوت ی آهنگ داریوشی چیزی گوش میکنم تمومه و دور رل زدن رو خط میکشم ‌.. 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊