2777
2789

2سالی هست ک جدا شدم عقد بودم

یادمه ی شب نامزدم قرار بود بیاد خونمون، و نیم ساعت قبل اینکه بیاد من پریود شدم

قبل از اینک ادامه شو بگم اول بگم ک  نامزدم طوری رفتار کرده بود ک فکرمیکردم منو فقط واسه رابطه میخاد ولی تا اونشب چیزی بهش نگفتم

خلاصه وقتی گفتم ک پری شدم، چیز خاصی نگف، و شب ب حساب موند پیشم، و منم تو دلم خیلی خوشحال بودم ک دیدی اشتباه فکر میکردی؟ دیدی تو رو واسه رابطه نمیخاد فقط و دوست داره

همسرم موقع خاب همیشه منو بغل میکرد، اونشب بغلم نکرد همینطوری ک داشتیم حرف میزدیم این بار خودم رفتم بغلش، بعد ب من گف از همون دورم صداتو میشنوم

خب ناراحت شدم من، ولی اون طبق معمول هیشکاری نکرد هی چرتو پرت تحویلم میداد

تا اینکه بلندشدک بره، منم گفتم، گفتم ک تو فقط منو واسه رابطه میخای، هی مثلا میخاست منو توجیح کنه

منم گفتم عب نداره، اگر امشب بری دیگه واسه من ثابت میشه ک بخاطر رابطه منو میخای، چند بار حرفمو تکرار کردم اما نموند و رفت، و اونشب کنارم نموند با اینک بینهایت دوس داشتم باشه

هیچوقت یادم نمیاد موقع پریودی مشتاق باشه ک منو ببینه یا سرو کلش بعد تمام شدن پریودیم پیدا میشد، هیچوقت بهم محبت نمیکرد حتی وسط رابطه هم از من طلبکار بود

میدونم همه چی تموم شده، اونم ازدواج کرده، میدونم نباید بهش فکر کنم، اما این ماجرایهو یادم اومد و خیلییییییییییی دلم گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهم بگم که ۹۰ درصد مردها اینطورین. مخصوصا اوایل زندگی

من رک بهش گفتم، اگر اونشب میموند چ اتفاقی میوفتاد مگه؟؟ 

دلم ازین درد داشت ک  من با اینک گفتم چرا رفت؟ 

این یه برگ شانس بود که دستت دادن، دست خیلیا نرسید و الان بشدت و عمیقا از زندگی مشترک پشیمونن... این لطف خداست، بجای ناراحتی فقط بگو شکر ...

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من رک بهش گفتم، اگر اونشب میموند چ اتفاقی میوفتاد مگه؟؟  دلم ازین درد داشت ک  من با اینک ...

من یه تجربه تلخ داشتم مثل شما. به هرکی اصرار کنی هوا برش میداره. برای همسرم اصلا شب نه من موندم و نه اون

خیلی ام زندگی مون خوب شد

یکبار بله.عقد بودیم.رفتارش همینطور طلبکار و بی شخصیت بود

چن ساله بودجداشدی؟ من نمیدونم چ سریه تو تاپیکای قبل گفتم شوهر چجور ادمی بود، شکاک بود خانواده فوق العاده بد

حالا ی دختر خانواده دار  خوشگل 12ساله بهش دادن، چ دنیاییه بخدا