2777
2789
عنوان

خانمای حاضر جواب یه لحظه

64 بازدید | 8 پست

خانما من دیشب با یکی بحثم شد ک عنگ هرزگی زد حالا در صورتی ک خودش دیشب با دوس پسرش امدن جلو در پیاده شد کسی نفهید مامانشم همینطور کلا تو محل معروفن حالا من میخوام اینو تو استوری بهش بگم حالا اگه متنی چیزی بلدید در این مورد بگید استوریش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا گفتی میخاد چی بشه؟  اونم دوباره چهارتا چیز بهت میگه تازه خوشحالم میشه تونسته اذیتت کنه کلا باهاش قطع رابطه کن اینم بگم مادرش فلانه یا با دوست پسرش اومد بع خودش مربوطه بهتره سرت ت زندگی خودت باشه گلم

خب این درسته منی ک سرم تو زندگیمه پاک پاکم ب من اونجوری بگه

مطمئن باش اگه نگی خدا برات با بهترین چیزا جبران میکنه ولی اگه گفتی خدا دوست نداره آبرو بنده ش را کسی ببره حتی اگه بدترین آدم روی زمین باشه پس همونجور برات جبران میکنه

ولشون کن ندیدش بگیر که این کار بدترین عذاب میشه براش