2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار اگر به گذشته برگردید شاغل میشید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 132 پست
مراقب باش تاجت نیفته پرنسس 😂شما بیشتر به تغذیه مجانی از پول پدر وشوهر عادت کردی تا پرنسسی

ی پرنسس هزینه هاشو یا پدرش میده یا همسرش دیگران براش کار میکنند خودش فقط ریکلس میکنه😉😘

بله اگه شوهر پولش کم باشه زن مجبوره کار کنه. شوهر پولدار باشه خودش هرماه پول بزنه بحسابت .قبل از ارد ...

نه من همیشه میگم اگه پول خودم باشه بهتره آخه یه شوهر مگه ماهانه چقدر می‌تونه بزنه به کارت خانومش بیشتر مردا شاید یک تومن بزنن کم پیش میاد پنج به بالا باشه که اونا جز پولدارا هستن ،،شاید من حقوق همسرم کم هست احتمالا بخاطر همین اون نظر رو دادم اگه همسرم مثلا ماهانه دو تومن هم بحسابم بزنه برا من خیلیه ولی خب نداره که بزنه داشته باشه هم دیگه از بس بحسابم نزده عادت کرده نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پرنسس هزینه هاشو یا پدرش میده یا همسرش دیگران براش کار میکنند خودش فقط ریکلس میکنه😉😘

ایشون خودشون به خودشون میگن پرنسس از نظر معیار روز دنیا ایشون مفت خور تشریف دارن یعنی بدون هیچ فایده خاصی فقط از دارایی سایرین تغذیه میکنند☺️☺️

نه من همیشه میگم اگه پول خودم باشه بهتره آخه یه شوهر مگه ماهانه چقدر می‌تونه بزنه به کارت خانومش بیش ...

بله درسته شرلیط ادما فرق میکنه دوست من دوست پسرش ماهی پنج ملیون میزنه به حسابش. گفته ازدولج کنیم باید حداقل بیستومن بزنی.دلیل کار ادما پوله.پول نباشه بایدکار کرد. 

ایشون خودشون به خودشون میگن پرنسس از نظر معیار روز دنیا ایشون مفت خور تشریف دارن یعنی بدون هیچ فایده ...

شما کمتر حسودی کن وقتی کسی بدون زحمت پول میاد حسابش.هرکسی لایق همچین لطفی از جانب خداوند نیست. شما برو کار کن اذیت شو فرسوده شو از هشت صبح تا هشت شب زجر بکش در قبالش زجر بهت پول بدن زنده بمون. خوش بگذره انسان کار کننده .😉

ایشون خودشون به خودشون میگن پرنسس از نظر معیار روز دنیا ایشون مفت خور تشریف دارن یعنی بدون هیچ فایده ...

اونی که میگی فایده نیست حمالی و سگ دو زدنه برا پول .و کسی که کار نمیکنه ی مرفه بی درده.😘

توو فامیل ما همه خانومها تحصیلکرده و شاغلن همه بدون استثنا از سن سی و پنج تا شصت .کارخونه کار بیرون ...

پرنسس کی بودی تو 😅

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
اونی که میگی فایده نیست حمالی و سگ دو زدنه برا پول .و کسی که کار نمیکنه ی مرفه بی درده.😘

😂😂😂معلومه مفت خوری خیلی بهت مزه داده ادمایی مثل تو که هیچ فایده ای ندارن خودشون رو اینجوری توجیه میکنن حتی بچه هم درست درمون بزرگ نمیکنن باز بعضی خانما کدبانو وخونه دار عالی هستن ولی تو معلومه مفت میخوری ومیخوابی زندگیتم عین جنگله من خداقل میدونم موجود مفیدی واسه اجتماعم کارام واسه ادما مفیده وبچه هامم بهم افتخار میکنن نه مثل بعضیا‌که وقتی مردن میگن خداروشکر یه بی فایده از دنیا کم شد تو هم به زندگی بی فایدت ادامه بدی معلومه خوب‌سوختی دیگه ریپ نزن

😂😂😂معلومه مفت خوری خیلی بهت مزه داده ادمایی مثل تو که هیچ فایده ای ندارن خودشون رو اینجوری توجیه ...

خودتم خوب میدونی خیلی بدبختی .و حسود و مثل افعی وجودت پر از سمه و سمهاتو میریزی بیرون.برات خبر بدی دارم با عقده گشایی و توهین ب افراد خوشبخت و پولدار اروم نمیشی چون وجودت پر از سمه افعی جون.بدبخت اون بچه ای که زیر دست افعی مثل تو باید زجر بکشه امثال شما نباید بچه بیارن چون لیاقتشو ندارن و بی  تربیتن. 

افعی جان نگران بچه من نباش چون من بچه نمیارم پارنترمم بچه نمیخاد ما پولامونو خرج تفریحمون میکنیم شما هم سگدو بزن از گشنگی نمیری حسود.😘

خودتم خوب میدونی خیلی بدبختی .و حسود و مثل افعی وجودت پر از سمه و سمهاتو میریزی بیرون.برات خبر بدی د ...

افعی مادر گرامیته که تورو پس انداخته خدا می‌دونه حاصل کدوم زنایی بودی که اینجوری از بچه داری متنفری اها منظورت اینه شوهر نداری و وج نده هستی که پارتنرم میکنی خب پس منبع درامدت معلوم شد شکر خدا اونقدری ثروت بهم ارث رسیده که ک ون تو بسوزه لطف کن برو تا مشتریات نپریدن که امشب گشنه نمونی ولد زنا جون

افعی مادر گرامیته که تورو پس انداخته خدا می‌دونه حاصل کدوم زنایی بودی که اینجوری از بچه داری متنفری ...

پیامتو‌ نخوندم چون ی افعی سمی جز سم از وجود کثیفش چیزی برای ارایه نداره. خفه شو مار سمی.بای😘