2777
2789

من دوست دارم وقتی ازدواج میکنم بتونم به خونم برسم و کنار همسر و انشالله بچه هام باشم ولی از طرفیم خب دلم نمیخواد خدایی ناکرده همسرم بخاطر خرجم منتی سرم بزاره یعنی دوست دارم تا حدودی هم استقلال مالی داشته باشم..

حالا شما که ازدواج کردید و خانه دار هستید پشیمونید از اینکه سرکار نمیرید و خودتون درامد ندارید؟

خیلی خیلیییی پشیمونم ارزومه مستقل باشم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بازم خونه دار میمونم،هر چند الانم توی کار کیک خونگی هستم، ولی منظورم اینه بیرون کار نمی‌کردم چون شغل همسرم طوری نیست ک هرروز خونه باشه و اگ منم بخوام نباشم بچمون کلا تربیت و بچگیش ب فنا می‌ره 😑

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من تا سال ۹۷ سرکار میرفتم و بعد باردار شدن دیگه نرفتم 

نه پشیمون نیستم چون دوتا بچه دارم و اصلا دلم نمیومد پیش کسی بذارم دلم میخواد خودم بزرگ شدنشونو ببینم و کیف کنم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من خودم شاغلم... ولی این حرف چیه درآوردید و همیشه میگید که شوهرامون منت میزارن سرمون واسه خرجی... و ...

اخه هرچقدر هم که عرف جامعه بگه وظیفشونه باز یه بحث که مثلا پیش میاد زهرش ریخته میشه

ببین من شاغلم ولی فقط منتطر ی فرصتم ک دیگه بشینم خونه و واسه خودم وقت بزارم

نظر شوهرمم همینه حتی الانم ک خودم درامد دارم بدون منت بهم ماهیانه میده 

الان فقط واسه اینکه سرم گرم کار باشه مجبورم ادامه بدم تا ی مدت