2777
2789

🤍سلام وقت همگی بخیر باشه🤍

اول کار بابت طولانی شدن متن خیلی معذرت میخوام

🔴دوستان من ۲۱ سال سن دارم و لیسانس حقوق هستم و قبلا یکبار جدا شدم(در دوران عقد) 

🔴حدودا ۲ سال از طلاق من میگذره، و به تازگی با اقایی اشنا شدم(۲۴ساله) که از نظر سطح خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی کاملا در یک سطح هستیم؛ و خود اقا هم از، هر نظری که بگید عالی هستن. 

🔴ما طی سفر هایی که با تور ها میرفتیم باهم اشنا شدیم و در سفر، من کاملا به شخصیت ایشون پی بردم و کسی بودن که واقعا از هر جهت با معیار های من هماهنگی داشتن. 

🔴ایشون و خانواده محترمشون از گذشته من خبر دارن و مشکلی هم از این بابت نداریم، و خانواده فرهنگی هستن(بسیار متشخص) 

🟩مسئله اصلی من که موجب شد در نی نی سایت عضو بشم و از شما دوستان کمک بگیرم این مورد هست🟩

ما از نظر مالی تقریبا یکم بالاتر هستیم اما اصالت این خانواده باعث میشه که به چشمم نیاد

اقا با سن کمشون فعلا فقط یک پراید دارن، و فکر کنم اگر این رابطه به ازدواج ختم بشه، حمایت بسیار جزئی از خانوادشون داشته باشیم، و حقوق الانشون حدود ۱٠ تومن هسنش. 

ان شاءالله تا سال اینده من وارد شغل وکالت میشم و مطمعنم که میتونیم در کنار هم یک زندگی معقولی رو بسازیم و بعد برای ازدواج اقدام بکنیم. 

اما خانواده ی من بر خلاف تایید همه جانبه این اقا و خانوادشون، میگن که مشکلات مالی بعدا دردسر ساز میشه، بنظرتون در این زمانه که مردی مانند پدرهامون بسیار کم پیدا میشه، ارزشش رو داره که در کنارشون از صفر بسازیم؟!. 

یا باید خودشون از اول خونه و درامد بالای۱٠ تومن هم داشته باشند؟! 

🙏🏻🌹متشکرم از وقتی که گذاشتید🌹🙏🏻

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته نظر دادن.واقعیت من که ۱۲ سال پیش ازدواج کردم الان مشکلات مالی خیلی فشار میاد به آدم.ولی شما هم درست میگید پسر خوب در این زمان کم پیدا میشه.امیدوارم هر چی صلاحه پیش بیاد

وکالت هم الان بازار کار خوبی نداره 

تا شناخته نشی ، پرونده های خوبی سمتت نمیاد .... 

ولی اگه پسر خوبیه ، بهش فرصت بده چند سال 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

شغلشون چیه

برای من مسائل مادی جز اولویت ها نیست

اول ایمان و خانواده و اخلاق و ...

میتونین صبر کنین پیشرفت کنن

البته

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ده تومن خیلی کم مخصوصا اگه مجبور به اجاره نشینی باشید اما تو این سن ماشین داره که خیلی از زوجین هنوز ندارن و اینکه زندگی که با تلاش دو طرفه شکل بگیره و از طرفی حمایت خانواده هام باشه خیلی زود سرپا میشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سلام ، عزیزم من نمی دونم رسم و رسومات شما هنگام ازدواج چطوری هست، آیا آقا از پسش بر میاد؟ می تونه خونه رهن کنه؟ یا اجاره بده؟ می تونه زود عروسی بگیره؟ اگر بخواد سه چهار سال تو عقد نگهت داره و خانوادش ب خاطر کمبود پول هی بگن اینو بخر اونو نخر ن ارزش نداره. اما اگر این طوری نیست و رسوماتتون سخت نیست و خانوادش خوبن آره ارزش داره

اذما باهم فرق داره یکی میتونه یکی نمیتونه خوت چی حس میمنی

احساسم اینه که میتونم. 

ولی حرفای خانواده کلی اعصاب خوردی ایجاد میکنه؛ و دودلم میکنه میگم حتما بزرگترا ی چیزی میدونن.... 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️