2777
2789
بتادین ن

اگ بتادین داشتی تو بتادین ک یخورده رقیقش کردی بیست دسقه بشینی حیلییی زود خوب میکنه 

من امتحلن کردم بارهااا 

بیست دیقه بشینی بعدش ک درومدی یساعت بعد کاملا از بین میره جالت اذیتت 

اگ حیلیی شدید بود از بین میزه پسفردا بوجود میاد ک تا اونموقع دکتر رفتی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت قارچی داری 

اگر حامله نیستی  دمنوش پونه کوهی روزی یک لیوان بخور 

روزی هم یه دونه سیر خام ریز خورد کن با دوتا لیوان آب بخور 

اگرم حامله هستی اینا رو نخور برای جنین خطر داره

آب هم زیاد بخور

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بتادین خوب نیست باعث خشکی واژن میشه 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میترونیدازول بخور هر ۸ ساعت .دامن بپوش  فردا برو دکتر

عزیزم مترونیدازول مال عفونت باکتریاییه 

استارتر خارش داره عفونتش قارچیه 

مترونیدازول بدتر الان باکتریهای مفید واژن و بدنشم از بین میبره و عفونتش بیشتر میشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بتادین خوب نیست باعث خشکی واژن میشه 

دقیقا

منم شنیدم باعث خشکی واژن میشه

بعد آب نمک خودمو بشورم

نه بشین یه ربع توی وان یا تشت هرچی که داری بعدش پیراهن تنت کن لباس زیر نپوش، شلغمم اگه دم دستت هست میتونی تهیه کنی آبپز کن به کن لایه یه پارچه عین نوار استفاده کن