2777
2789
عنوان

تروما کودکی

2423 بازدید | 18 پست

همیشه تو خونمون خشونت خانگی داشتیم بابام وقتی شروع می‌کرد کتک کاری،فقط به نیت دعوا نمیومد،به قصد کشت بود یعنی حتی امکان قتل بود انقدر فجیع به قصد کشت میومد سراغمون بدون هیچ دلیلی،همینطوری، اینا گذشت تا منکه الان ۲۳سالمه

یکساله ازدواج کردم،اتفاق خاصی که تو۱۳ سالگیم افتاده هی میاد جلو چشمم،حالم خیلی خیلی بدمیشه،۱۳ سالم بود،شب بود بابام خواب بود منم تو اتاقم داشتم پا تلوزیون فیلم خارجی میدیدم مامانم از قصد بابام بیدار کرد گفت بیا ببین چی میبینه،بابام اومد یجوری منو زد گوشواره تو گوشم گوشم پاره کرد،منو خوابوند زمین کف پاشو گذاشت رو سر و صورتم و فشار میداد،منم از ترس جونم از خونه فرار کردم دویدم خونه همسایه ها که فقط منو راه بدن زنده بمونم خونمون هم آپارتمانی شلوغ بود، صورتم خونی خونی،بزور منو آورد خونه ببینید طوری وحشی شده بود که همسایه ها ریخته بودن خونمون ۶تا مرد گنده حریف بابام نمیشدن بزور نگهش میداشتن که من ۱۳ ساله رو بلایی سرم نیاره. این خاطره یادم نمیره چندین ساله اذیتم میکنه‌.چطور باهاش کنار بیام.

برو روانکاو کمکت میکنه حل و فراموشش کنی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رابطتون با بابات چطوره؟

بعد ازدواجم دید شوهرم هوامو داره تهدیدش کرد که حق نداری اذیت کنی اونم دید دیگه کاریم نداره،رابطه ایی دیگه باهاش ندارم ولی اگه زنگ بزنه صداش بشنوم یا بیاد خونم ببینمش حالم تاچندین روز بده

وقتی خیلی بچه بودم کیسه بوکس بابام بودم هنوز کتکایی ک‌میخوردم و یادمه حتی دردشو حس میکنم ولی بديش اینه  هرچقدر بزرگ تر میشدم یکی بدتر از اون جوری ک ی مدت ب هرکی ک نزدیکم بود آسیب میزدم

امیرعلی ام

برو پیش روانشناس با چند جلسه تراپی زهر و سم خاطره رو میگیرن و دیگه حالتو بد نمیکنه ولی ازین اتفاقم که بگذریم به نظرم آسیبهای کودکیت احتمالا خیلی روت تاثیر گذاشته یه مدت تحت درمان باش تا بهتر شی

ضمنا از خدا میخوام به آشغالایی که بچه شون رو کتک میزنن چنان درد بی درمونی بده که محتاج یه لقمه غذای همون بچه هاشون بشن... آخه چرا اینارو نمیگیرن عقیم کنن...

بعد ازدواجم دید شوهرم هوامو داره تهدیدش کرد که حق نداری اذیت کنی اونم دید دیگه کاریم نداره،رابطه ایی ...

عزیزم ایشالا که روح و روانت به آرامش برسه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

مطمئن باش بابات مشکل روانی داشته منم بابام وقتی شش سالم بود رفته بودم دم در دید میزدم مامانم کی از خرید میاد سر کوچه هم پسرهای همسایمون نشسته بودن بعد بابام تا دید من را آورد تو خونه اونقدر فجیع کتکم زر که اون لحظه فکر کردم در و دیوار دارن به حال ظلمی که به من شده گریه میکنن آخه اینقدر بچه بودم هرچی فکر میکردم دلیل کتک خوردنم را هم نمیفهمیدم ولی الان دوست دارم مثل پروانه دورش بچرخم

روانشناس برو 

ولی تا اون موقع نامه بنویس برای پدرت خشمتو خالی کن هر چی دلت میخواد بگو بعد نامه رو پاره کن ....هر چند بار لازمه این کارو انجام بدی ؛انجام بده .موثره تو آرامشت

الهی بگردم عزیزم  امیدوارم الان زندگیت خوب باشه

زندگیم خوبه شوهرم خوبه من حتی تُن صدای بلند شوهرم تاحالا نشنیدم ولی همه خاطرات نوجوانیم که بابام بهم آسیب زده کاملا واضحه،بااینکه مشکل زناشویی ندارم ولی انگار از زندگیم راضی نیستم ته نخ میکشم میرسم سره اون خاطره متاسفانه،چون خون خونریزی هم زیاد دیدم تو خونه

من پدرم با کمربندش هم من هم برادرم رو کتک میزد البته چون من بچه بزرگه بودم ببشتر کتک میخورد مادرم هم بخاطر درس و مشق موهام رو جوری میکشید که سرم درد میگرفت ولی الان دوسشون دارم و بخشیدمشون 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍
من پدرم با کمربندش هم من هم برادرم رو کتک میزد البته چون من بچه بزرگه بودم ببشتر کتک میخورد مادرم هم ...

خوشبحالت من نمیتونم چون هنوزم اون رفتارهای سرد و خشک دارن دو روزه دوقلوهام سقط کردم بیمارستان اتاق عمل بودم هیچکدوم نبودن.