2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم دخترم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5577 بازدید | 204 پست
اره همون اخه امشب بهش گفتم مامانت اینا اینجوری گفتن  منم چون بچه دختره خیلی برام اسمش مهمه&nb ...

عزیزم واقعا اهنگ قشنگی نداره خودت با لحن های مختلف صداش بزن تصور کن ادمای اطرافت صداش بزنن هرکدوم چه جوریه

خیلی سنگین و عربیه 

علاوه بر اینکه احتمال مسخره شدنش زیاده شبیه هُشّه یا هِرّی...نمیخوام ناراحتت کنما گفتم این حقایق رو هم بدونی

اصلا واجب نیس اسم دوتا بچه بهم بیاد اگه از القاب حضرت زهرا میخوای بذاری بازم به بقیه ش فکر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا دختر یکم فکرکن آخه این چه کاریه بخاطر اسم پسرت همچین اسمی بذاری که به حسین بیاد، نکن عزیز من ، بذار زهرا، بذار فاطمه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
حسنا رو دوستم گذاشته  بچش کلاس اوله میگه همه از وقتی الفبا یاد گرفتن حسنی صداش میکنن چون ...

نه عزیزم حسنا هم میشه گذاشت من دوستم کذاشته

بنظرم اون انقدی مهم نیس یه کلاس اول فوقش مشکل داره

حنانه هم خوبه از صفات هست اگه اشتباه نکنم مخففش هم قشنگه حنا

برکه

استارتر عزیز داشتم کامنت هارو میخوندم  خیلی برام جالب بود که اینهمه هجمه بهتون شد ولی خیلی با حوصله و احترام همه رو جواب دادی، ازت حس خوبی گرفتم♥️

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
استارتر عزیز داشتم کامنت هارو میخوندم  خیلی برام جالب بود که اینهمه هجمه بهتون شد ولی خیلی با ح ...

قربونت عزیزم

اخه این تایپیک و گذاشتم که ببینم افرادی که منو نمیشناسن و بدون رودربایسی نظرشون رو میدن در مورد این اسم چه نظری دارن

البته که نظرات جوری بود که خواب کلا از سرم پرید😂

قربونت عزیزم اخه این تایپیک و گذاشتم که ببینم افرادی که منو نمیشناسن و بدون رودربایسی نظرشون ر ...

اخه بعضیا از نظرات خیلی تند بود من همش تو دلم میگفتم الان استارتر یه چیزی میگه بهشون😅😅😅

شاید اگه من بودم جواب بعضیاشونو میدادم...ازت امشب یاد گرفتم واقعا...

جسارتا چند سالته؟

هر چیز که در جستن آنی،آنی...