2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم دخترم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5577 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز داشتم کامنت هارو میخوندم  خیلی برام جالب بود که اینهمه هجمه بهتون شد ولی خیلی با ح ...

کسی حرف بدی نزد 

الان ما میگفتیم عالیه خوبه درست میشد؟ 

نه عزیزم 

دوست اونیه که واقعیتو بگه 

نه اینکه به به و چهچه کنه

استارتر عزیز داشتم کامنت هارو میخوندم  خیلی برام جالب بود که اینهمه هجمه بهتون شد ولی خیلی با ح ...

واقعا اره منم خوشم اومد اصلا بد که جواب نداد حتی جبهه هم نگرفت  که حتی اصرار کنه... خیلی اروم نظرشو گفت فقط

کسی حرف بدی نزد  الان ما میگفتیم عالیه خوبه درست میشد؟  نه عزیزم  دوست اونیه که وا ...

نه اخه بعضی کامنتا رسما توهین بود

با بیان بهتری هم میشد گفت

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
فاطمه خودم دوست دارم ولی اسم خواهر شوهرمه

اسم خواهرشوهر منم فاطمه ..اسم دخترمو قرار بودبزارم هلیا شب زایمان بقدری حالم بد بود که متوسل به حضرت فاطمه شدم نیت کردم زایمان راحت باشه اسمشو میزارم فاطمه .همینطورم شد ..اگه خواهرشوهرت ناراحت نمیشع چه اشکالی داره اسم فاطمه واقعا قشنگه

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
واقعا اره منم خوشم اومد اصلا بد که جواب نداد حتی جبهه هم نگرفت  که حتی اصرار کنه... خیلی ا ...

دقیقا

البته الان منو اینجا میکشن که حرف راست رو زدیم و خوبیشو میخواستیم😂

ولی واقعا لحن بعضیاشون خیلی خیلی بد بود

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
نه اخه بعضی کامنتا رسما توهین بود با بیان بهتری هم میشد گفت

من خودم یکی از کلماتی به کار بردم خوب نبود 

ولی خودم تجربه شو دارم 

اسمم قشنگه ، فامیلیم خوبه 

ادامه فامیلیم پسوند داره 

گند زده شده تو همه چی 

دیگه فکر کن اسم بچه بد باشه 

چه افتضاحی به بار بیاد 

خدا داند

من واقعا اونایی که میگن اسم بچه هامون بهم بیان رو درک نمیکنم  اسم قشنگ انتخاب کن اصلا مهم نیست ...

مهم نیست به هم بیان ولی اگه بهم بیان قشنگتره😁.البته خود من معنی اسم برام در اولویته.اسم پسرمو محمد گذاشتم و دخترم محیا

دقیقا البته الان منو اینجا میکشن که حرف راست رو زدیم و خوبیشو میخواستیم😂 ولی واقعا لحن بعضیاشون خ ...

والا من صبح یه نفر اینجا سر اینکه گفتم کارت اشتباه بوده اونموقع بچه بودی داشت تیکه پارم میکرد سردرد گرفتم اصلا

اتفاقا دیدم یه نفرم بهت گفتش

الان چه ربطی دارع نمیدونم

من خودمم اومدم گفتم خوب نیس

کسی نمیگه راستشو نگن

گفتیم استارتر خیلی خوب با نظرات مخالف برخورد کرد