2777
2789
عنوان

بی بی چک تورو خدا بیایید یه لحظه

202 بازدید | 22 پست

دیروز یه هفته مونده به موعدم بی بی چک گذاشتم اولش منفی بود ولی بعداز چند ساعت اینجوری شده به نظرتون مثبته یا منفی؟

این ماه لتروزول مصرف کرده بودم

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته مووووونده😐😐😐😐😐برو هفته بعد بیا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بعد از چند ساعت خطا میزنه ‌‌اگه تا ده دیقه اول باشه اوکیه

الاتم خیلی زود زدی بزار حداقل موعدت بشه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
بعد از چند ساعت خطا میزنه ‌‌اگه تا ده دیقه اول باشه اوکیه الاتم خیلی زود زدی بزار حداقل موعدت بشه

اره میزارم موعدم بشه

من تجربه دارم مطمئن باش بارداری چون هاله میبینم

خدا از دهنت بشنوه.این ماه لتروزول و متفورمین و قرص مدروکسی پروژسترون  خوردم خیلی امید دارم که بشم