2777
2789
عنوان

بی بی چک تورو خدا بیایید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
اره میزارم موعدم بشه

منم امروز موعدم بود انقدر چن ماهه ناامید شدم دیگه امیدی ندارم بی بی چک بزنم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
چند وقته اقدامی،؟ تنبلی داری؟؟

الان برای دومی دوساله اقدامم قبلا تنبلی داشتم یکم وزنم اوردم پایین سری قبل رفته بودم سونو گفت دیگه تنبلی نداری

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوساله اقدامم

ایشالا که این ماه مثبت میشه عزیزم.علائم هم داری؟؟

ایشالا که این ماه مثبت میشه عزیزم.علائم هم داری؟؟

انشالا همچینین شما

دو روزه فقط شبا شکم درد و کمر درد دارم نمیدونم دیگه چی بشه 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
من تجربه دارم مطمئن باش بارداری چون هاله میبینم

عزیزم بی بی چک ها الان خیلی الکی شدن نمیدونم چرا ... امید الکی ندیم .. دوست من چند ثانیه بعد خط اول خط دوم افتاد آزمایش منفی مارک مدیکور بود ..

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خدا از دهنت بشنوه.این ماه لتروزول و متفورمین و قرص مدروکسی پروژسترون  خوردم خیلی امید دارم که ب ...

مارک اطلس هوم یا روژان بزن ببین چی میشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡