2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲.۵ سی سی دادمش آخه شوهرم بفهمه دعوا راه میندازه مشکلی نداره ۲.۵ سی سی؟

دوزش پایینه. ولی ازین ب بعد داروهای خودتو بچه رو باکس های جدا بذار. نترس از مردا. ی زنگ ۱۱۵ بزن همینو بگو چیزی نمیشه شجاع باش بپرس الان از فوریت های پزشکی ۱۱۵

دوزش پایینه. ولی ازین ب بعد داروهای خودتو بچه رو باکس های جدا بذار. نترس از مردا. ی زنگ ۱۱۵ بزن همین ...

جدا بودن همین امشب گرفتم کنار هم بودن حواسم نبود باشه ممنون عزیزم زنگ میزنم

جدا بودن همین امشب گرفتم کنار هم بودن حواسم نبود باشه ممنون عزیزم زنگ میزنم

عب نداره. اکثرا ازین موردا همه داشتیم .نگران نباش همیشه دارو شروع میکنی یکم کمتر از،دوز شروع کن ک واکنش بدن بچه رو متوجه بشی. دوزش پایین بوده چیزی نیست

زنگ زدم گفت بیاریش بهتره ولی چون خواب آوره زیاد باید تا صبح چک کنی 

خب عب نداره. اگ میتونی تا اورژانس ببری ی سر اذیت نمیشی ببر چون بچه زیر یکساله. البته دوزت پایین بوده. هوشیار بخواب یکم امشب. البته اثر دارو ۴ ساعت از بین میره . برای شیر بیدارش کن 

چیزی نمیشه انشالله. منم ی بار همینجوری شد تا صب پلک نذاشتم همه بدنم میسوخت از بی خوابی. اثر دارو نها ...

اها مرسی عزیزم خیلی سخته بچه اول و کارای اشتباه این دومین کار اشتباهم بود خدا کمکم کنه انشالله دیگه حواسم بیشتر جمع کنم