2777
2789
عنوان

اخلاق همسر

349 بازدید | 66 پست

دوستان خواستم ازتون یه نظر خواهی کنم راجع به اخلاق همسرم اینکه ایا من حساسم یا اینکه ایشون رفتارشون مناسب نیست همسر من ادم خیلی سردی هست ولی ذاتش خوبه و قصد اذیت نداره ولی خب مثلا در طول روز کلا شاید نیم ساعت حرف بزنه و فعالیت مشترک اصلا دوس نداره باهم داشته باشیم هر هدیه ای براش میخرم بی میله و حتی تشکرم نمیکنه من خیلی دختر شیطونی هستم و پر انرژی و خیلی احساسی و وااااقعا اذیت میشم از طرفی واقعا از پیش هم بودن باهاش لذت نمیبرم مثلا میریم مسافرت خیلی خشکه و میگه هیچ جایی نریم فقط داخل هتل باشیم  وقتی هم اخر هفته اس میگه تو خونه باشیم جایی نریم با هیچ کسی ارتباط نداشته باشیم خیلی خسته شدم نظر شما چیه

به شدت درو گراست علاوه بر مشاوره به تغذیه درست گرما بخش احتیاج داره 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتضاحه شوهر منم کمی اینطوریه ولی خب بچه ها رو میندازم سرش تا مجبور بشه ببره بیاره

بخدا خیلی اذیتم میگم چرا باید تو سن کم و موقعیت خوبی که داشتم همچین زندگی تحمل کنم

خیلی خسته شدم گرمی جات اثر نداره میگه از هیچی لذت نمیبرم

مشاوره حرفه ای برو 

برات دعا میکنم تاجایی که میدونستم راهنمایی کردم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
فقط بچه دار نشو 

اره عزییزم میدونی چیه واقعیتش اینه قصد دارم جدا شم ولی با هر کسی صحبت میکنم میگن موقعیتش خوبه پزشکه اینکارو نکن ولی کسی خبر نداره که چقدر اذیت میشم

مشاوره حرفه ای برو  برات دعا میکنم تاجایی که میدونستم راهنمایی کردم

مرسی عزیزم چندتا مشاور رفتیم ولی  مشاورا چون همسرم پزشکه میگن حالا هر خوبی بدیا ییم هم داره تحمل کن و اینا ولی من واقعا زندگی برام بی اهمیت شده