2777
2789
دختر حداقل‌ يه ۷،۸ سالی باید کوچیک تر باشه 

من و همسرم ۷ سال اختلاف سنی داریم 

تفاهم نداریم شوهرم بیشتر برام پدری میکنه تا شوهری 😁

ولی خب خیلی دوستش دارم نمدونم چرا 😁

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم ۷ سال اختلاف سنی داریم  تفاهم نداریم شوهرم بیشتر برام پدری میکنه تا شوهری 😁 ولی خ ...

زندگیتون پایدار ایشالله 

دوطرف باید کوتاه بیان به خاطر همدیگه

عدم‌ تفاهمتون ولي فکر نکنم به خاطر سن زیادش باشه 

هرچند من 21 سالم بود که عاشق یه خانم 26 ساله شدم خیلی اذیت شدیم آخرم نشد سربازی نرفته بودم و کارم ...

خانما تازه ۳۰ سالگی به اوج فکر ومنطق و اینده نگری تصمیم گیری های دقیق و درست و و و میرسن در نوع خودشون بهترین میشن تبدیل به هر چیزی که بخوان میشن تا چهل سالگی باز هم رشد  فکری میکنناز چهل سال به بعد بیشتر دنبال ارامش هستن شما فک میکنین رشد فکری ندارن ولی زنا مدیریت خانواده رو به عهده دارن با هر شغل و شرایطیو سمتی مجبورن همسر مادر پرستار اشپز و.... مردا ۳۰ سالگی تازه خون به مغزشون میرسه عقل به کلشون میاد میشن مثل ۲۴ سالگی زنا

زندگیتون پایدار ایشالله  دوطرف باید کوتاه بیان به خاطر همدیگه عدم‌ تفاهمتون ولي فکر نکنم به خ ...

صد در صد به خاطر اختلاف سنی نیس 

ولی ۳۰ یا ۴۰ درصد به اون بر میگرده ما واسه هر کدوم تو دهه متفاوتی بزرگ شدیم شکل فکر اون با من فرق داره

و اینکه مدام منو بچه میبینه مدام کنترلم میکنه امر و نهی میکنه واقعا مثل بابا که نه بابابزرگ میمونه من تازه بابام هم اینقدر حواسش به من نبود که این هست 🙂

بیا تجربمو دراختیارت بزارم

منوشوهرم همسنیم

دوتا جنبه داره خوبش اینه پایته ینی پایه عشقوحاله اما یجاهایی هست زن ب پختگی شوهرش نیاز داره اونجا یکم مشکله اماتاکجا دلت گیرکنه

نه از اون بابت که بیخیال از هر چی بترسی سر ادم میاد از اون بابت اصلا نمیترسم

اصلا فکر قیافه نباش منو ببینی ب دختر دبیرستانیا میخورم اونو همیشه ۴ ۵سال بیشتر سنش میگن همسنم هستیم😂