2777
2789

خسته شدم بریدم دلم دیگه اززندگی سیرشده مجبورم به موندن حتی اگه تمومشم کنم دیگه هیچوقت دوست ندارم ازدواج کنم نمیتونم ادامه بدم نمیتونم به کسی دیگه اعتمادکنم حالم از مردا به هم میخوره کاش میشد آدما حق تنها زندگی کردنو داشته باشن دلم میخواد برم یه جای دور خودم باشم خودم،چندساله که زندگی میکنم ولی حسرت یه زندگی بدون دردسر دارم مدام تو خودمم تو فکرم جوری شدم که قرص اعصاب میخورم بهترشدم ولی درونم آروم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زندگیم راضی ام خداروشکرررر

ولی تو این اوضاع م.م.ل.ک.ت یه وقتایی واقعا میبره آدم

هرکسی حداقل یکبارم شده این حال و تجربه کرده

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳