2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی همیشه هست و هر روز بهترش میاد

اینستا و تل و سایت و تویتر و یوتوب همیشه هست و هر روز پیشرفته ترم میشه

پس بذارشون کنار بچسب به درست تا موفق بشی

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

😑من نمیخوام مدرسه شروع بشه

اخه این همه ساعت برم اونجا دلم واسه یکی خیلی تنگ میشه😂🤣

من سال اخرم دیگه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

تلاشتو نسبت به سالای قبل بیشتر کن با آدمای سمی هم دوست نشو

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

منمم میخواستم برم مدرسه جدید خیلی استرس داشتم سعی کن با بقیه بچه ها گرم بگیری اونا هم از مدرسه مختلف اومدن همدیگر نمیشناسن حوصله ات سر نره تنهایی خیلی بده تو مدرسه

🌜

مدرسه

هفته اولش شاید سختتون باشه و دلیلش اینکه یک مقدار زمان میخواد تا هم از لحاظ جسمانی و هم روحی، خودتون رو با مدرسه و کلاس وفق بدید.

بعدش عادی میشه ولی نباید اینجوری یشه. باید تا اونجایی که نی تونید تلاش کنید تا بهترین عملکرد رو داشته باشین

از الان محکم و قوی بخون ولی بدون وسواس ! آزمون بزن تست بزن زیاد و سعی کن تو دام مافیای کنکور نیوفتی! در کنارش حتما ورزش کن و زبانتو تقویت کن...و به تفریح هم اهمیت جدی بده