2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار پاره شی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

نکته بعدی که دوست دارم بگم سال دهم چون تغییر پایه میدین و دروس تخصصی تر میشه قطعا اولش سخت خواهد بود و غالب بچه ها یکی دو ماه اول افت دارن که این خیلی طبیعیه اصلا نگران نشو و فقط به تلاشت ادامه بده بعدش که سختیش عادی بشه دوباره رشد میکنی

😑من نمیخوام مدرسه شروع بشه اخه این همه ساعت برم اونجا دلم واسه یکی خیلی تنگ میشه😂🤣 من سال اخرم ...

ت گوشیه؟ 😂

برو بشین بخونننن سال سختیه من استرس گرفتم بجات 🥺😂

منمم میخواستم برم مدرسه جدید خیلی استرس داشتم سعی کن با بقیه بچه ها گرم بگیری اونا هم از مدرسه مختلف ...

۱۲ نفر از همکلاسیای راهنماییم هستن

که شش تاشون از کلاس اول باهم بودیم😂

اکثرا اشنان

فقط درس بخون در حد مرگ درس بخون رلو کراشو دوستای نابابو سه سال خط بزن استفاده از گوشیو محدود کن ...

♥😂😂😂

با اکثر دوستام کات کردم سال پیش 

الان فق چند تا دوست دارم

♥😂😂😂 با اکثر دوستام کات کردم سال پیش  الان فق چند تا دوست دارم

ببین چون سال اولته لازم نیست یهویی بیای ۱۲ ساعت بخونی

از تایم کم شروع کن حتما تست بزن و ازمون برو

ازمونارو هم حتماااا همون روز تحلیل کن

با دبیر پیش برو و اگه جلوتر از اونم باشی که چه بهتر

ولی جا نمون ازش

سعی کن تحت تاثیر جو دبیرستان قرار نگیری

کار خودتو بکن

خودشیرین هم نباش پیش دبیرا