2777
2789
عنوان

مراقبت های بعداز ختنه.مامانا بیاید

6104 بازدید | 14 پست

سلام

چکارا باید بکنم؟ باور میکنید توضیحاتی که داد بهم و یادم رفت از بس  حالم بد بود و استرس داشتم تا حدودی یادمه..

الانم یه دیقه خوابیده، اینقد جیغ و گریه کرده از زندگی سیر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرش چن وقتشه؟ ختنه چجوری کردی؟

والا نمیدونم چه روشیه؟؟ منو بیرون کرد بعدشم دیگه با گریه زدیم بیرون یه حلقه دورشه با یه نخ

خیلی لحظات سختی یود بخدا منتظرم دوسه روز بگذره بشینم حسابببببی گریه کنم

قطره استامینوفن دو برابر وزنش بده درد نکشه اذیت نکنه  پماد تتراسایکلین چشمی بزن دستکاری نکن خو ...

پانسمان نداره ، ضمنا دارو فقط استامینوفن داده و اسپری لیدوکائین و شربت دیفن، ای پمادی که گقتید و نداده

برای شستشو و اینا چکار کنم جتما باید بشورمش؟ 

والا نمیدونم چه روشیه؟؟ منو بیرون کرد بعدشم دیگه با گریه زدیم بیرون یه حلقه دورشه با یه نخ خیلی لحظ ...

عزیزم گریه نکن

روش حلقس ک بهترین روشه

پسرمنم دوماهش بود ختنه کردیم

همون روز اول سخته و ادرار اولش خیلی گریه میکنه

اگ دیفن داده بده بخابه دردشو نفهمه

مایع ضدعفونی اگ داده دوساعت ی بار باهاش بشور با دستمال خشکش کن پماد بزن (هروخ خاسی بشوری مایع رو بریز تو سرم دوسه تا خالی کن)پوشکشو دوسه ساعت ی بار عوض کن نذار زیاد بمونه 

من اینجوری نگه داشتم پسرمو سر هشت روز حلقه اقتاد

فقط ی هفته سخته من خاب نداشتم

حلقه رو وآسه پسر کوچیکم انجام دادم خیلی زود خوب شد کل دردش همون اولش بود بعدش اصلا اذیتی نداشت تا وقتی حلقه افتاد ولی مراقبتهای یادم رفته، اما پسر دیگم چند روز پیش بخیه ختنه کردم پانسمان که بیفته باید بزاری آب ولرم و بعدش خشک و پماد تتراسایکلین،  

عزیزم گریه نکن روش حلقس ک بهترین روشه پسرمنم دوماهش بود ختنه کردیم همون روز اول سخته و ادرار اولش ...

عزیزم همین سه تا دارو و داد و مایع یا پماد نداد، البته فعلا، گفته باز ببریمش دو روز دیگع

درمورد شستمش اصلا جرات نمیکنم

بزرگ شده همش پاشو تکون میده همش بیدارم‌پاشو نگه داشتم و اینکه پوشک نکردیمش

عزیزم همین سه تا دارو و داد و مایع یا پماد نداد، البته فعلا، گفته باز ببریمش دو روز دیگع درمورد شست ...

پوشک کن نترس 

بعد که خواستی پوشک کنی پماد تتراسایکلین چشمی بزن عفونت نکنه اصلا چیز خاصی نیست 

الحمدلله رب العالمین ...
عزیزم همین سه تا دارو و داد و مایع یا پماد نداد، البته فعلا، گفته باز ببریمش دو روز دیگع درمورد شست ...

کاش نوزاد بود ختنه میکردی ک پاهاشو نتونه تکون بده

برعکس دکتر بهم گف باز نذار پوشکش کن

فقط باید خیلی شل ببندی ک بش نخوره

دیگ من دلمو از سنگ کردم شستم وقتاییم ک شوهرم از سرکار میومد اون میشستش

مایع و دارو باید میداده نمیدونم براچی نداده

باید شسته شه ضدعفونی شه ک عفونت نکنه

کاش نوزاد بود ختنه میکردی ک پاهاشو نتونه تکون بده برعکس دکتر بهم گف باز نذار پوشکش کن فقط باید خیل ...

اره اشتباه بزرگی کردیم، فعلا بیدارم و پاهاشو گرفتم خیلی بی قراره. راستق ادرار نکرده هنوز