من دیشب برای اولین بار شروع به شیفت کردن کردم رفتم تو نوت گوشیم داستان نوشتم بعد خوابیدم تا ۱۰۰ شمردم یجوری شدم انگار داره خود به خود چشام بسته میشه ولی وقتی چشام رو بستم هیچ داستانی ندیدم چطوری شما میرید یه دنیا دیگه😐😑🤣
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل خواب و رویا می مونه ولی آگاهانست و با خواست خودته
من دو بار تا خالا اینکارو کردم تصویر وحشتناکی ک اومد جلو چشمو فراموش نمیکنم .حس میکردم روحم از تنم داره جدا میشه قلبم تند تند میزد ولی ناخود اگاه چشام باز شد اما خب من بازم تلاش میکنم
یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
نمیدونم چطوری شیفت میکنن من یکی از دوستام خیلی راحت هرموقع بخواد شیفت میکنه🥲
چجور ازش بپرس خب