2777
2789
من شش هفته و چهار روز بارداری و شنوایی که تازه انجام دادم گفت دوتا ساک بارداری هست اما جسم زرد و قتال پل دیده نشد.البته سنوی شکمی حالا به نظرتون چیکار کنم.برام جایی دیژیتال سن و کنه منو یا دوهفته دیگه برام؟ هیچ حالتی هم ندارم.نه تهوع نه تکرر ادرار فقط لکه بینی جزیی دارم دکی بهم شیاف داد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون شبنم جون منم با خودم میگم زوده اما دکتر سونوگرافی گفت هیچی دیده نمیشه ساک خالی خالیه قطر ساک رو گفت17/50 مگه نباید اندازه ساک به 20 برسه بعد چیزی توش دیده بشه؟
منم دو قلو دارم اما سردر نیاوردم از چیزی که گفتی
شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
من دارو لتروزول و سینال اف استفاده کردم ماه پیشانو جان من هیچ حالتی از بارداری ندارم همش نگرانم نکنه اینا قلب نداشته باشن حالا موندم برام سنوی واژینال یا صبر کنم دوهفته دیگه برم