2777
2789
عنوان

این همه قهر بودن عادیه ؟!

167 بازدید | 10 پست

زندگیم با عشق شروع شد 

همسرم عاشقانه بهم عشق ورزید و منم کم کم عاشق شدم . پا به پاش عاشقی کردم 

نمی‌دونم چرا این همه قهر میکنیم .

سری آخری بهم بی احترامی و فش داد و تهدید کرد. 

هشت روزه قهریم هییییییچچچ پیامی هیییچ زنگی .

چند دقیقه پیش تو خیابون دیدمش ولی اون حواسش نبود .

حس میکنم قلبم تو دهنمه 😭

چرا با این همه کارایی که سرم آورد ناراحتم کرد بهم فش داد و تهدید کرد همش دارم گریه میکنم همش دلم تنگه هیچ عین خیالشم نیست چرا باید اینجوری باشه

یه سری هم یه ده روز قهر بودیم که مقصر اون بود . 

یه سری یا دو سری هم یه هفته ای قهر بودیم 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت چند سالته  اختلافتون سر چیه عزیزم

خودم ۱۸ 

اختلافمون ؟!

بزار بهت بگم 

یه روز بعد از ظهر خیلی دلم براش تنگ شده بود 

بعد یک سال نامزدی برای اولین بار بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده (تو پیام میگفتما یا مثلا کار دیگه داشته باشم زنگ بزنم بعد آخرش هم بهش بگم دلم تنگته اما مخصوص زنگ نزدم )

بعد عصری زنگ زد بهم که فلان چیز و از کجا خریدی گفتم از مغازه خار بار فروشی 

منم فکر کردم تو روستا رفته خرید کنه یه مغازه خواربار فروشی هست تو محله مون بیشتر میاد اونجا 

بهش گفتم که داری خرید می‌کنی بیا خونمون ببینمت گفت من خرمدره ام . گفتم همون مخصوص برای فلان چیز پاشدی رفتی خرمدره گفت آره گفتم خوب منم با خودت میبردی این همه دلتنگتم 😐یهو عصبانی شد 😐😐😐😐

آخرش شب هم پیام داد تهدید کرد که امشب یه جور دیگه میشه امشب یه سری اتفاقا که نباید بیوفته میوفته فلان فلان آخرش ام یه بحث دیگه رو پیش کشید بهم گفت بی حیا 😐

منم دیگه فرداش پیام ندادم بهش زنگم نزدم اونم این هشت روزه نه پیام داده نه زنک زده هیچیییییی

خودم ۱۸  اختلافمون ؟! بزار بهت بگم  یه روز بعد از ظهر خیلی دلم براش تنگ شده بود  ...

عزیزم مشکلتون بزرگ نیست . فکر کنم بخاطر سن کم هر دوتون هست . شما حرف دیگه ای بهشون زدی که تهدیدت کرد ؟ 

عصبی هستن ؟

عزیزم مشکلتون بزرگ نیست . فکر کنم بخاطر سن کم هر دوتون هست . شما حرف دیگه ای بهشون زدی که تهدیدت کرد ...

نه من تا حالا نه توهین کردم نه اونشب هم چیزی گفتم 

خوب من مثلا باید ناراحت باشم ازش دیگه 

شبش شام خونشون دعوت بودم هی باهاش حرف میزدم نگام نمی‌کرد هی صداش میکردم جواب نمی‌داد 😐😐😐عین بچه است نمی‌دونم چرا ناراحت شده 😐