2777
2789

سلام خانومای عزیز

من مدت ۸ ۹ماهه متوجه شدم اندومتریوز دارم دکتر خودم تاالان بهم دارویی نداده گفته چون کیستم کوچیکن نیاز به داروهای هورمونی یا چیزی نیس

اما امروز بخاطر دردهایی که چندروزه دارم رفتمپیش یه دکتر دیگه که اشنامون معرفی کرده بود اون بعداز معاینه رحممو که لمس کرد گفت رحمت خیلی سفته و این اصلااا چیز خوشایندی نیست به محض احساسسفتی سریع قیافش درهم رفت وبا اخم گفت رحم باید برداشته بشه 

حالا این دکتره کلا خیلی دکتره مهربون ومثبتیه اصلا اهل حرفای منفی زدن و... نبود اینو از یه جلسه قبلی که قبلا پیشش رفته بودم و تعریف مریضاش متوجه شده بودم

تااین حرفو زد ته دلم خالی شد اما بعدش گعت حالا آزمایش خون کلی و سونو مینویسم انجام بده بیار تابگم چکار کنی

الانم خیلی روحیم داغون شده

خداوندا همان ده که آن به

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدت بخدا باشه انشالله چیزی نیست ممکنه اشتباه کرده باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

اولا که انشالله چیزی نیست با دارو و درمان رفع بشه دونا نهایت بگه برداریم خدا سه تا دسته گل که بهت داده این همه ادم برمیدارن مشکلی هم ندارن مادر خودم دوتا خاله هامم برداشتن نکران نباش 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

عزیزم بنظرم انقد سریع استرس نگیر، حداقل سه تا متخصص خیلی خوب دیگه هم برو نظر قطعیشون ببین چیه، اگر گفتن باید تخلیه کنی یکی دوتا متخصص طب ایرانی هم برو داروهای خیلی خوبی دارن معمولا با طب سنتی خیلی از بیماریهایی که قابل درمان نیست با طب نوین رو معالجه میکنن، رحم و تخمدان عضو خیلی مهمی توی بدن هستن مراقب خودت باش گلم

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 

عزیزم خطرناکه هرکاری دکترت صلاح میدونه بکن و بیخودی خودتو درگیر کارای الکی نکن ماشالله سه تا بچه هم داری دیگه رحم  به چه دردت میخوره اگه بخواد دردسر و بیماری درست کنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بنظرتون منظورش از سفت بودن رحم چی بوده  من ۳تا سزارین داشتم اخریش ۲۰ماه پیش بوده بعداز این زای ...

یعنی دیواره رحمت خیلی ضخیم شده بخاطر آندومتریوز

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 

عزیزم ناراحتی نداره به منم گفتن باید در بیاری

اما چون فعلا مشکلم با دارو کنترل میشه گفتن تا جایی که بشه دیر تر در بیار

ولی من راضی هستم همین فردا در بیارم راحت بشم

خب اشکالش چیه؟؟ خدازوشکر سه تا بچه دست گل داری دیگه رحم میخوایی چیکار؟؟؟

اخه تواین مدت که متوجه آندومتریوز شدم بشدت وزن کم کردم قبلا۶۰کیلو بودمالان ۵۱ ۵۲ هستم جونی برام نمونده تحملیه عمل سنگین ندارم موردبعدیشم اینکه بیشتر از برداشتنه رحم از برداشتن تخمدان ها میترسم چندوقته تحقیق زیاد کردم متوجه شدم انگار تخمدانخیلی مهنه براترشح هورمون و سلامتی بدن

ازدکتر پرسیدم یعنی رحم به همراه تخمدان ها برداشته بشه جمواب درستی نداد اما ازقیافش اینجور فهمیدم که منظورش اینکه کلا همهچی برداشته بشه بعدش برااینکه اروم بشم گفتفعلاتواین ازمایش وسونوهارو بده بعد

خداوندا همان ده که آن به