2777
2789
عنوان

چجوری احساسی نباشم!؟

540 بازدید | 16 پست

من فردی هستم که خیلی درونگرام و خیلی احساسی میخوام تغییر کنم دیگه اینجوری نباشم از چیزی ناراحت میشم تو دلم نگهش ندارم میخوام آزادانه تر رفتار کنم

احساسی بودنم و کم کنم منطقی بودن و قوی بودن و با اعتماد ب نفس بودنم رو ببرم بالا اما نمیدونم چجوری 

اگه راهکار دارین ممنون میشم بگین :)

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی وابسته و دلبسته خانوادمم امسال باید برم دانشگاه ازشون دور بشم از قصد جاهای دور زدم

شاید یکمم این وابستگی ازم کم بشه

در حدیم تنها برم خیابون بغض میکنم😑

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط و فقط درد کشیدن تورو به این مرحله میرسونه

اره شکست خوردم و الان دارم فکر میکنم نمیخوام اینجوری باشم میخوام دیکه شکستی نداشته باشم دلم تغییر میخواد اما نمدونم چشکلی

یعنی چکار میکنی احساسی هستی؟

تا چیزی میشه گریم میگیره 

از اون طرف درونگرام و تو جمع ساکتم نمیخوام ضاویع دیدشون ی فرد مظلوم و تو سری خور باشه میخوام ی فردی رو بیینن که با اعتماد ب نفسه و قوی و به موقع جسور

هروقت متوجه شدی داری گریه میکنی یا اخمات تو همه یا عمیقا ناراحتی، به خودت سریع یادآوری کن که ارزش نداره و خودتو منطقی سرزنش کن. اگه همش اینکارو کنی تقریبا برات عادت میشه

و اینکه هروقت موضوعی اذیتت کرد سریع به طرف مقابل بگو و تو خودت نریز. من خودمم تو خودم بعضی وقتا میریزم و واقعا از درون داغونت میکنه درحالیکه اون آدم شاید اصلا متوجه نباشه که ناراحتت کرده. اینکه بهش اطلاع بدی باعث میشه هم ازت عذرخواهی کنه هم مواظب رفتاراش بیشتر باشع

آهنگ کمتر گوش بدید کتاب بیشتر بخونید خودتونو درگیر محاسبات کنید من خودم خیلی احساساتی ام موقتا جو ...

ممنون

میخوام خودمو بیشتر توی درسام سرگرم کنم ولی این باعث میشه از اجتماع فاصله بگیرم خب میخوام عاقلانه تر رفتار کنم

هروقت متوجه شدی داری گریه میکنی یا اخمات تو همه یا عمیقا ناراحتی، به خودت سریع یادآوری کن که ارزش ند ...

خیلی ممنون از راهنماییت 🤍

باید عزت نفستو بالا ببری...

خودتو میشناسی و دوست خواهی داشت و با خودت ارزشمند رفتار میکنی.تحقیر و سرزنش نمیکنی خودتو و انقدر حال درونیت خوب میشه که انرژیت بالا میره و هیچکس و هیچ چیزی نمیتونه باعث ناراحتیت بشه🙂

اگه خواستی بدونی چطوری لطفا بیا خصوصی بهت بگم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲