2777
2789
عنوان

موفولوژی اسپرم همون شکل اسپرمه؟

1968 بازدید | 22 پست
مگه شکلش تو نازایی هم دخالت داره؟قابل درمانه؟ یعنی تو عقب ماندگی بچه نقش داره اگه شکلش نرمال نباشه؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
نه ربطی به عقب موندگی نداره چون فقط اسپرم سالم میتونه وارد تخمک بشه ولی اگه مقدار این اسپرمهایه غیر طبیعی زیاد باشه از حد معمول باعث ناباروری میشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من شوشوم مشکلش فقط این وبد که حرکت آ صفر بود و کم تحرکی داشت.و مورفولوژی نرمالش 30 درصد بود. با مصرف دو ماه دارو و یتامین و گرمیجات و... این هفته آزمایش داد کل حرکت شده 70درصد و حرکت آ شده 25 درصد . حرکت معمولی (ّب) شده 25 درصد و حرکت کند شده 20 درصد و 30 درصد هم بدون حرکت هستن و مورفولوژی نرمالشم شده 56 درصد. به نظرتون با این نتایج آزمایش زودی میتونم مامان شم؟
خدایا ممنونم ازت که منو هم لایق مادر شدن دونستی
خیلی خوب شده پری دریا. ایشالا زود نتیجه میگیری توکلت به خدا باشه میشه بگی چه داروهایی خورد؟
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی