2777
2789
عنوان

نزول

202 بازدید | 20 پست

جون مادرتون نیاید نصیحت کنین که بی برکتی میاره و گناهه 

من آدم معتقدیم ولی تا حالا شده تو یه باتلاق گیر کنین و هرچی بیشتر تلاش کنین بدتر بشه؟ الان وضعیتم اینجوریه

لطفا اگه کسی رو میشناسین که پول سودی بده بگین ۱۰ تومن لازم دارم چک و سفته و هرچی باشه امضا میزنم

یا اگه خودتون میدین هم بگین بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه قرعه خونگی بزار بجای نزول ده تومن که چیزی نیست

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خدا میدونه به هر دری زدم نشد چیکار کنم؟ وقتی بحث آبرو وسطه ایشالا برات پیش نیاد

الهی برای هیچ کس پیش نیاد.همه مون روزای سختی وبی پولی داشتیم .صبر کن وبسپار به خود خدا 

چطوری میخوای چند برابرش رو پس بدی؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
الهی برای هیچ کس پیش نیاد.همه مون روزای سختی وبی پولی داشتیم .صبر کن وبسپار به خود خدا  چطوری ...

چند برابر نمیشه

چون مبلغ کمه 

زیر یکماه میتونه پس بده

خدا از طلبکار نگذره

هرچی گفتیم دو هفته وفت بده حقوق بدن گفت نه تا شنبه وقت دارین

چند برابر نمیشه چون مبلغ کمه  زیر یکماه میتونه پس بده خدا از طلبکار نگذره هرچی گفتیم دو هفت ...

نمی‌تونین وام بگیرید؟

اگه دیر تر بدین شکایت میکنه؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
نمی‌تونین وام بگیرید؟ اگه دیر تر بدین شکایت میکنه؟

به این راحتی که وام نمیدن

صبح داشت میرفت بذاره اجرا

حتی هرچی شوهرم زنگ زد جواب نداد من زنگ زدم التماس کردم وقت بده بهمون

گفت تا شنبه ساعت ۹ صبح تو حساب نبود میذارم اجرا میام در خونه آبروتون رو میبرم

به این راحتی که وام نمیدن صبح داشت میرفت بذاره اجرا حتی هرچی شوهرم زنگ زد جواب نداد من زنگ زدم الت ...

ای بابا 

الهی خدا به خیر بگذرونه 

طلا یا چیزی ندارید که بفروشید؟

یا فامیل وکسی نیست قرض بگیرید ؟

کاش خودم داشتم بهت میدادم