2777
2789
عنوان

خدابهمون رحم کنه

175 بازدید | 20 پست

امشب تو صبحونه دورهمی مون یک خانمی گفت با دوست پسرش ماه بعد عقد می‌کنند 

مادر یکی از همکارها بود میگفت وا ادم مگه بااین پسرخراب ها ازدواج میکنه

حالا خودش دختر۲۸ساله داره از شوهرش طلاق گرفته بعد دوباره به خاطر حقوقش برش گردونده و با یک مرد زن داره که دوتا بچه داره و وضع مالیش خرابه صیغه شده و بدون اینکه شوهرش بدونه هر سه ماهی یکبار باهم میرند مسافرت

طرف نگهبانه و وقتی زنش حامله بوده بهش خیانت میکنه اول با دوست این خانم و بعد با این خانم

منم دهنمو باز کردم و گفتم این بهتر از مردهای متاهل هست حداقل مجرده 

بد کردم؟

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر مادر همکارم 

دوتا بچه داره

متاهله 

زنش بیکاره

مرده نگهبانه

وضع مالی بد

با دوست این خانم آشنا میشه بعد باهاش...میکنه )دختره برامون گفته بود

بعد این خانم رو میبینه بهش میگه طلاق گرفتن درحالی که زنش حامله بود و با ایشون صیغه می‌شند

بعد زنه میفهمه که مرده زن داشته و حالاهم باهم اند

شوهر همکار مامانم 

طلاق گرفته بودند ولی چون وضعش خوبه زنه میگه برگرد و مرده برمیگرده ولی تو یک اتاق نیستند 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
خوب کردی من باشم اصلا اینطور آدما رو راه نمیدم باهاشون حرف نمیزنم میگفتی بسر مجرد بهتره تا زندگیت رو ...

خیلی دلم برای دخترش میسوزه ناراحتی اعصاب گرفته به پدرشم نمیگه چون سکته میکنه