2777
2789
عنوان

بوی غذای. همسایه در برج

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 20 پست
منم همین فکر رو میکنم .. ۱۰ روزه اسیرم .. بنگاه زنگ زدم گفتم معامله رو فسخ میکنم .میگه به عهده خودته ...

عزیزم من هم تو برجم اصلا این مشکل را نداریم اصلأ

خیلی عجیبه 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا یکی بگه برج چجوریه چه فرقی باآپارتمان داره

برج از ۹ طبقه بالاتره ارتفاع از ۳۰ متر به بالاست 

تعداد واحدها خیلی زیاده دیگه 

معمولاً امکانات بهتری داره

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
😐😐😐خداوکیلی من تو خونه ویلایی با دویست متر فاصله از این ور اونور به همسایه ها هر روز بوی غذا میپی ...

جدی؟😐

فک کنم همسایه ما هیچکدوم ن اشپزی میکنن ن غذا میخورن🫥

احتمالا مث گیاه از افتاب فتو سنتز میکنن 

مگ میشه بوی غذای همسایه بیاد تو خونه 

ما همسایه کناریمون فک کنم اشپزیش خلی خوبه کلا هرغذایی درست میکنه دره اپارتمان پایینو باز میکنی واردمیشی میفهمی غذا چی دارن ولی عمرااا تو خونه ما ک گنارشیم بیاد 

تازه همسایه بالاییمون فک کنم توی تراسشون اشپز خونه درست کردن اونجا اشپزی میکنه(چون کلر ما ۵۰ سانت از تراس اونا پایینتر نصب شده تابستونا کلر روشن میکردم اگ چیزی سرخ میکرد بوش از کلر میومد تو حالا اونکه برجه و امکاناتشم قطعا بیشتره

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
فکر میکردم با رستوران نزدیک خونه قرارداد دارن روزانه لیست دارن میارن 

نههه بابا

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺