2777
2789

چون شنیدم اپنایی که ترم اولن خیلی ضایع بازی در میارن و سوتی میدن 

بیاین تعریف کنید بخندیم😂😂

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یکی میگفت ادرس که بلد نبود از یه ترم بالایی پرسیدم کلی ادرس عجیب غریب داد بعد کلی گشتن فهمیدم همونجا پشت سرم بوده😂

یه بار سرکلاس بودیم استادیوم گفت خودتونو معرفی کنید 

با خودم گفتم اسممو که گفتم شهرمو هم بگم چون از شعرای مختلف میان 

بلند شدم با اعتماد بنفس گفتم به نام خدا ...... هستم از ....... 

اینو که گفتم کل کلاس ترکید 😂 

هیچ وقت یادم نمیره 

یه بارم عجله داشتم یهو با صورت رفتم تو در شیشه ای جلوی حراست😂

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
سال دیگه این موقع میام تعریف میکنم😂 امسال ترم یکیم 😖😂

منم همینم میخوام یکمم اشنا بشم این سوتیارو ندم امسال😂

خودم ک نه ولی مامانم اومد دانشگاه برام لقمه اورد🙂🥲🤣🤣🤣🤣هی پسرا بهم میگفتن نی نی تغذیه ت جا نمونه یه وقتی

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

روز اول رفتیم سر کلاس یه پسر اومد کتاب منو برداشت بدون معرفی و هیچی شروع کرد درس دادن ماهم ه‍مه تکیه داده و جدی گوش می‌دادیم یهو دوستاش اومدن گفتن این استاد نیست سر کارتون گذاشته سال بالایی بود مردک

روز اول رفتیم سر کلاس یه پسر اومد کتاب منو برداشت بدون معرفی و هیچی شروع کرد درس دادن ماهم ه‍مه تکیه ...

واییی این خیلی خوبه 😂😂😂😂😂😂😂

چند جلسه اولو با مادرم میرفتم و مجبورش میکردم تا تموم شدن کلاسام توی حیاط دانشگاه بشینه و بعد از تموم شدن کلاسم بدو بدو میرفتم طرفش دستشو میگرفتم و از دانشگاه خارج می‌شدیم😊 یادم میفته می‌خوام سرمو بکوبم به دیوار

روز اول رفتیم سر کلاس یه پسر اومد کتاب منو برداشت بدون معرفی و هیچی شروع کرد درس دادن ماهم ه‍مه تکیه ...

عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم