2777
2789

عزیزم منم میترسم از بارداری خیلی زیاد چون خیلی برا اولی سختی کشیدم اما این آیه رو باز کردم ببین🥺🥺

مِنْ أَجْلِ ذلِکَ کَتَبْنا عَلى بَنی إِسْرائیلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَیْرِ نَفْس أَوْ فَساد فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّما قَتَلَ النّاسَ جَمیعاً وَ مَنْ أَحْیاها فَکَأَنَّما أَحْیَا النّاسَ جَمیعاً وَ لَقَدْ جاءَتْهُمْ رُسُلُنا بِالْبَیِّناتِ ثُمَّ إِنَّ کَثیراً مِنْهُمْ بَعْدَ ذلِکَ فِی الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ

ترجمه:
32 ـ به همین جهت، بر بنى اسرائیل مقرر داشتیم که هر کس، انسانى را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روى زمین، بکشد، چنان است که گوئى همه انسان ها را کشته; و هر کس، انسانى را از مرگ رهائى بخشد، چنان است که گوئى همه مردم را زنده کرده است. و رسولان ما، با دلائل روشن براى ارشاد آنها آمدند، اما بسیارى از آنها، پس از آن در روى زمین، تعدّى و اسراف کردند.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر حرف خونواده ت دستی دستی آخرتت نابود نکن گل من. خونواده ت هم خوشحال میشن مطمئن باش. طفل گوگولی. ...

چقدر انرژی تون خوبه باور کنید با این حرفهاتون انقدر آرامش گرفتم که کاش اطرافیانم هم این دیدگاه رو داشتن.ممنونم ازتون

بچه اول ولی خانواده م قطعا مخالف میشن و سرکوفت ها شروع میشه 

مخالف بشن مگه ربطی به اونها داره.

وقتی جلوگیری داشتی ولی باردار شدی،بدون خدا برات یه هدیه ویژه فرستاده.

تجربه خودم و اطرافیان نشون داده که شاید تو دوران بارداری غر بزنن که چرا اوردی ولی به محض تولد بچه و دیدنش چنان عاشقش میشن که ازت میخوان هرروز بری خونشون بچه ات رو ببینن.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
نه عروسی کردم 

اون دیگه ناخواسته نیست فقط قصدت جدی نبوده 

سخته اما بعدها اگه سقط کنی بیشتر پشیمون میشی. البته من از دیدگاه خودم میگم چون وقتی اسم سقط میاد حالم خیلی بد میشه و همش یه بچه بامزه و تپلی رو تصور میکنم که میخواد.... 

آیا بچه دیگه هم داری؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
فیلم کورتاژ ببین. بچه تقلا میکنه که بمونه تو رحم مادر... تا جایی که میتونه... بعد طفل معصوم تو دستگا ...

بااون فیلم من چقدرررررر گریه کردم اوایل بارداریم بود یهویی دیدمش تا چند روز دائم جلو چشم بود وحشتناک بود.

خاله من بچه ۳رو نمیخواست و در ب در دنبال سقط بود تقریبا۴ماهش بود اگه اشتباه نکنم قبل اون خدا شاهده بهترین شرکت میرفت شوهرش از هممون بهتر بود وضعشون وسایل تمیز خونه خوب ولی خدا شاهده بعد سقط اون بچه چ بلاها ک سرشون نیومد الان تو ی خونن شبیه زندون شوهرشو اخراج کردن کارگر ساختمونه ی تیکه وسایل خوب تو زندگیش نیس دخترش چندبار طلاق گرفته خودش بیماری اعصاب گرفته همه موهاش سفید شده همه میگن بعد اون بچه ورق برگشت 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مخالف بشن مگه ربطی به اونها داره. وقتی جلوگیری داشتی ولی باردار شدی،بدون خدا برات یه هدیه ویژه فرست ...

درسته عزیزم.  ممنونم که منو از استرس در آوردی و بهم آرامش دادی 

خواهر منم سقط کرد و زندگیش متاسفانه بعدش خیلی بدپیچید تو هم. دوستمم راهکار داد برا سقط یکی.الان خودش ...

قتله گرفتن جون ی ادمه کم چیزی نیس ک خدا بی تفاوت رد بشه و بگذره امیدوارم دامن همه منتظرا سبز بشه و اسی هم فندوقشو نگه داره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اون دیگه ناخواسته نیست فقط قصدت جدی نبوده  سخته اما بعدها اگه سقط کنی بیشتر پشیمون میشی. البته ...

نه بچه ندارم همسرمم بچه دوست داره اما خب الان اونم شوکه و میگه خودت هر تصمیمی بگیری قبوله 

چقدر انرژی تون خوبه باور کنید با این حرفهاتون انقدر آرامش گرفتم که کاش اطرافیانم هم این دیدگاه رو دا ...

الهی عزیزم.

خداروشکر

الهی همیشه انرژیت بالا باشه و وصل به خود خدا...

مامانا پاک ترین موجودات روی زمینن

میگن با هر زایمان گناهان آدم میریزه و انگار از مادر تولد شده...

کتاب فرزند صالح و بگیر رو تغذیه و آرامشت کار کن... به خدا توکل کن عزیزدلم...

مطمئن باش خودش هوات و داره 

حتی اگه کل عالم ازت رو برگردونن خدا برات کافیه...

فکر کن امیرالمؤمنین هیچ کی نداشت ولی باز شجاعانه همسرش پاش وایستاد و خودش هم پای دین پیغمبر...

شما هم پای این شیعه ی کوچولو و نازد نه ی آقاامیرالمومنین وایستا بخاطر مولا، بهت هرروز برکتش نشون میده.

خواهر منم بقول دوستمون خدا خواسته بدنیا اومد و بعدش الحمدلله مامانم میگن شغل پدرم درست شد... 

بیا تو گوشت یه چیز بگم... خدا محکم تر از همیشه بغلت کرده...

مراقب خودت باش مامانی و خیلی با  دل پاکت برامون دعا کن... سوال پزشکی اینا داشتین میتونین ازم بپرسین تو خصوصی از پرستار بخش نوزادان براتون میپرسم. هرچی که باشه گلم. تاجایی که بتونیم کنارتیم از دور یا نزدیک♡

این بچه حلال زاده س نکش بچه رو

بخدا یکی تاپیک زد مجبورم کردن تو عقد کردگی بچمو سقط کنم،رحمم آسیب دید تا سالها بچه دار نشدم و فقط سقط میکردم و دکتر میگفت دیگ نمیتونی حامله شی

عزیزم برخلاف چیزی ک میگن و براساس علم پزشکی وقتی نطفه شکل میگیره یک موجود زنده شکل میگیره،درسته روح نداره اما جانداره،جون سلول زنده س. یعنی تو یک موجود زنده رو میکشی‌. این بچه حق حیات داره.تو نباید برای مرگ و زندگیش تصمیم بگیری.وقتی بوجود اومده یعنی دنیا اومده،درسته خارج از شکم نیست اما در این دنیاست. تو وظیفه ت این بوده جلوگیری کنی اما حالا ک شده به هررر دلیلی تو وظیفه ت این نیست برای بود و نبود این بچه تصمیم بگیری‌. این بچه میتونه خوشبخت شه میتونه بدبخت شه میتونه وجودش دنیا رو نجات بده و میتونه نابود کنه و... همش مربوط به خودشه نه تو.

تو بخاطر راحتی یا شرایط سخت زندگیت یا هر دلیل دیگه نمیتونی تصمیم بگیری جای اون. خدا مرگ و زندگی رو میده

خواهش میکنم قاتل بچه ی خودت نباش. از این بعد قوی باش و به این فکر کت حالا شرایطت فرق داره و باید مادر قوی ای باشی‌. 

بله درسته اما تربیت میخواد وضع مالی خوب میخواد و.... الان نمیشد حتی جلوگیری هم داشتیم در تعجبم چطور ...

چون بچه نداری اینو میگی اگه یه بچه داشتی و طعم مادر شدن و چشیده بودی.حتی خوشحال هم میشدی دوباره مادر میشی.بچه با خودش روزی میاره نفست به نفسش بند میشه😘😘😘

من سه ماه بعد عروسیم باردار شدم

اطرافیان مامان اینا میخواستن کتک بزنن منو.خیلیییی مسخره کردن و دعوا کردن 

من با همه توان ایستادگی کردم.الان عاشق بچم هستن.فکر کن اگر میکشتم بچمو الان هم خودم آسیب دیده بودم هم قاتل بودم و هم هیچکس به هیچ جاش نبود ک یه آدمی ب دنیا و اومد و مرد و یک زنی کلی آسیب جسمی و روحی دید