2777
2789

فیلم کورتاژ ببین. بچه تقلا میکنه که بمونه تو رحم مادر... تا جایی که میتونه... بعد طفل معصوم تو دستگاه میره و خورد میشه... 

یک هم بودن تو زندگی پس از زندگی بچه شو کشت تو عالم برزخ کلی دست و پای بچه مرده دید و کلا حالش خیلی بد بود چون جون یه طفل بی گناه و گرفته بود

.. توهمین نی نی سایت انقدر مادرها هستن دادنشون سبز نمیشه... حالا که خدا برات هدیه فرستاده پسش نزن... عاشقانه دوستش داشته باش... عکسای نی نی ببین فیلمای نی نی ببین ... خدا خیلی دوستت داره ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله درسته اما تربیت میخواد وضع مالی خوب میخواد و.... الان نمیشد حتی جلوگیری هم داشتیم در تعجبم چطور ...

ببین نترس. خدا میرسونه. همسرت حتی اگه تاکسی هم کار کنه که مطمئنم بهتراز اینه وضعیت مالیت باز ازپیش برمیای.قدیم نون خشک میخوردن ولی۷ ۸ تا بچه داشتن الآنم نگاه میکنی همه دکتری مهندسی کسی شدن برای خودشون چون نون حلال خوردن شیر حلال مادرخوردن... پس فکر نکن تو روزی بچت و میدی خالقش روزیش وکنار گذاشته همونطور که هیچ جانداری بدون روزی نمونده تاالآن...

ولی از حرف خانواده م و.... میترسم

بخاطر حرف خونواده ت دستی دستی آخرتت نابود نکن گل من. خونواده ت هم خوشحال میشن مطمئن باش. طفل گوگولی. میدونستی خودمون انتخاب کردیم کجا و چه شکلی با چه جسمی و رسالتی بدنیا بیاییم؟اون طفل معصوم تو رو انتخاب کرده... جونش و حفظ کن... مادری یعنی شروع تاج گذاری هربانو.... تو دیگه رسما ملکه شدی رو این زمین و ان شاءالله با تولد فرزندانت کلی پاکی و نور وشادی قراره به زمین ببخشی عزیزدل