2777
2789
عنوان

آندومتریوز تازه متوجه شدم هر چی راجعبش میخونم خیلی چیز بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما جیستران پست سر هم خوردی؟

سلام گلم. من یه ماه خوردم پریودیم کلا تا چند ماه قطع شد و چون دکترم گفته بود از روز ۱۴ پریودی ۱۵تا بخورم دیگه نتونستم ادامه بدم. عوارض هم داشت برام. جای اون ویتاگنوس خوردم

سلام گلم. من یه ماه خوردم پریودیم کلا تا چند ماه قطع شد و چون دکترم گفته بود از روز ۱۴ پریودی ۱۵تا ب ...

تاثیری هم داشت برای درمان اندو مجسترول؟

الان فقط ویتاگنوس استفاده میکنید؟ برای درمان اندو‌ موثره؟

سلام گلم. من یه ماه خوردم پریودیم کلا تا چند ماه قطع شد و چون دکترم گفته بود از روز ۱۴ پریودی ۱۵تا ب ...

من قرص هورمونی زیاد خوردم هیچ کدومش با بدنم سازگار نیست موندم واقعا باید چکار کنم 

تاثیری هم داشت برای درمان اندو مجسترول؟ الان فقط ویتاگنوس استفاده میکنید؟ برای درمان اندو‌ موثره؟

جستیران یه سانت کوچیکتر کرد ولی خطر یائسگی داره. ویتاگنوس هم دوره ش سه ماه هستش سه ماه رو خوردم یه کمی هم با اون کوچیک شد. الآن تصمیم دارم پیازدرمانی کنم

جستیران یه سانت کوچیکتر کرد ولی خطر یائسگی داره. ویتاگنوس هم دوره ش سه ماه هستش سه ماه رو خوردم یه ک ...

شما ده تا جیستران خوردین؟

من الان دوماه دارم می‌خورم 🙃 

ینی چی خطر یائسگی؟

اگه پرولاکتینتون بالا نیست پیازدرمانی کنین. میگن بعد از چهار دوره رفع میکنه

تا بحال آزمایش پرولاکتین ندادم

عزیزم آندومتریوز که به این راحتی ها درمان نمیشه

با ویتاگنوس پریود هم میشدین؟

منم اندومتریوز دارم یه ساله متوجه شدم با اولین اقدامم حامله شدم ولی تو ماه دوم سقط شد الانم وروژست میخورم دکتر گفته چهارماه پشت سر هم بخورم

خودم احساس میکنم داروی موثریه چون پروژسترون قوی هست و مشکل ما اندومتریوزیا کمبود پروژسترون و غالب شدن استروژن هست

شما ده تا جیستران خوردین؟ من الان دوماه دارم می‌خورم 🙃  ینی چی خطر یائسگی؟

یه دوره خوردم. تو یه ماه ۱۵ تا. این قرص یائسگی زودرس میاره برا بعضیا.  خود دکترم گفت. تو نت هم نوشته

یه دوره خوردم. تو یه ماه ۱۵ تا. این قرص یائسگی زودرس میاره برا بعضیا.  خود دکترم گفت. تو نت هم ...

عزیزم شما قبلا عمل کردید؟

بعد عمل دارو استفاده نکردید؟

تقریبا چقدر بعد برگشت اندو؟