حس میکنی نیاز داری برو چند جلسه مشاوره بعد ببین اگه نیازه کلا مشاور بگیر
من خودم با مشاور اصلا نمیتونم پیش برم
و اینکه مشاوری که از تواناییهات و این حرفا نپرسه یه برنامه غیرانعطافپذیر بده و بره مفت هم نمیارزه پولتو نریز دور
مشاور باید ببینه تو چقدر کشش داری تو کدوم درسها وضعت بهتره تو کدومها ضعیفتر کی امتحان داری و وقت استراحت بذاره برات و ... و از همه مهمتر منطقی برنامه بریزه نه آرمانی بگه ۱۸ ساعت بخون از همون اولین روز برنامه
و اینکه منابع هم خیلی مهم هستن حتما تحقیق کن منابع مناسب و درست بگیر نکات تستها رو یه جا یادداشت کن بعدا مرور کنی تستهایی که اشتباه زدی یا بلد نبودی رو علامت بزن بعدا دوباره بزنی فعلا چون شروعه کارت سنگین نیست ولی دهم رو خوب بخون و ببند که بعدا دوباره گیرش نباشی هرپایه رو تو سال خودش خوب بخونی به نفعته دوباره مجبورش نیستی واسش وقت زیادی بذاری تابستون هم که میشه جمعبندی دهم و پیشخوانی یازدهم
از تابستون یازدهم کمکم شروع کن تست زماندار هم بزن
یکی دو هفته مونده به کنکور آزمون جامع بزن و کنکورهای سالهای قبل رو بزن حالا درکنارش اگه تست دیگهای هم میزنی اوکیه
واسه منابع من خیلی نمیدونم ولی زیست واسه شروع خیلی سبز خوبه نیتونه دوپایه دهم و یازدهم پینوکیو خیلی سبز رو بخری فعلا فقط تستهای دهمشو بزنی یه سریاش ترکیبیه با سال بعد اونا رو نزن (نمیدونم دهمشو تنها داره یا نه ولی گروه ماز تالیفش کرده سوالاهاش خوبن) این پینوکیو جامع هم داره
سطح بالاتر هم بخوای واسه زیست آیکیو گاج
واسه شیمی بچههای ما مبتکران گرفته بودن من خیلی درجریان نیستم خودت بیشتر تحقیق کن
به نظرم با توجه به سطح درسی خودت (ضعیف و متوسط و قوی) منبعت رو انتخاب کن
منبع نباید خیلی سخت باشه و از سطحت دور که اصلا نتونی نباید هم دقیقا هم سطحت باشه باید کمی بالاتر از سطح خودت باشه ازش یاد بگیری پیشرفت کنی
حس کردی یه منبع رو خوب متوجه نشدی دوباره بزن چون دهمی هنوز وقت داری
سعی کن یه منبع رو خوب کار کنی مسلط بشی به اون کتاب تستی که داری
واسه زیست منبع اصلیت باید خود متن کتاب درسی باشه بعد درسنامه و کتاب کار و فیلم و... چون کنکور از متن کتاب درسیه ممکنه عین جملهی کتاب بیاد
حفظیات شیمی هم که منبع اصلی خود کتاب درسی
چون دهمی هنوز کمبود وقت نداری خواستی میتونی فیلم ببینی
فیزیک و ریاضی و شیمی رو کلا مسئلهها رو به خود سولات کتاب درسی مسلط شو واسشون وقت بذار ساده ازشون نگذر