2777
2789
عنوان

به غلط کردنم انداختن

261 بازدید | 16 پست

رشته تجربی برداشتم ( خیلی دوس ندارم این رشته رو ) 

با درس هاش مشکلی ندارم ( از نظر علاقه  ) 

از آینده شغلیش خوشم نمیاد . حالا هر تاپیکی اینجا می بینم همه میگن نیایید تجربی ، تجربی سخته آله بله 

خلاصه که بدجور ترسیدم . 

به نظرتون اگر تلاش هم بکنی برای این رشته بازم نمیشه؟؟

اسم کاربریت

رشته تحصیلیت

😑😂

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال دوازدهم تجربی رو تموم کردم

درس‌هاش از نظر منم سنگین هست ولی بخونی میرسی

واسه کنکورش رقابت زیاده و خب خیلی باید تلاش کنی شاید بیشتر از بقیه رشته‌ها

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من خودم تجربی خوندم اصلا رشته هاش به جز پزشکی به درد نمیخوره

کی گفته به درد نمیخوره

کلی رشته‌ی مختلف میشه رفت مثل پیراپزشکی‌ها و روانشناسی و دبیری هم حتی میشه واسه یه سری دروس فرهنگیان هم میشه از تجربی رفت و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من خودم تجربی خوندم اصلا رشته هاش به جز پزشکی به درد نمیخوره

اتفاقا پزشکی ارزش خوندن نداره ، باز بقیه رشته هاش بهتره 

مثل دارو و دندون ، پرستاری ، فیزیو ، مامایی و ....

من امسال دوازدهم تجربی رو تموم کردم درس‌هاش از نظر منم سنگین هست ولی بخونی میرسی واسه کنکورش رقابت ...

به نظر شما برای کلاس ۱۰ ام مشاوره بگیرم؟ 

خودم نمی تونم برنامه ریزی کنم و برسونم ، زود نا امید میشم ، از طرفی اصلا نمیدونم باید چه جوری بخونم چی کار کنم . 

من پیام نور مهندسی کشاورزی خوندم خیرسرم

دندون و پزشکی رشته های فوق العاده خوبین و خب علاقه و تلاش خیلی مهمه هرکسی نمیتونه برسه بهشون  

بعدش میشه فیزیو که اونم رتبه بالایی میخواد 

دارو هم جزو رشته های تاپه اما سرمایه اولیه زیادی میخواد 

بعدش میشه بینایی 

بعدش پروتز دندانی 

و بعد هم دامپزشکی و بقیه پیرا پزشکیا 

غیر از این رشته ها که فعلا بازار کار خوبی دارن رشته های دیگه متاسفانه نه درامدی دارن که روز ادم بگذره حداقل نه بازار کار مناسبی

اتفاقا پزشکی ارزش خوندن نداره ، باز بقیه رشته هاش بهتره  مثل دارو و دندون ، پرستاری ، فیزیو ، ...

درکل من که پشیمون شدم از اینکه تجربی خوندم ان شاءالله شما پشیمون نشی و موفق باشی

به نظر شما برای کلاس ۱۰ ام مشاوره بگیرم؟  خودم نمی تونم برنامه ریزی کنم و برسونم ، زود نا امید ...

حس می‌کنی نیاز داری برو چند جلسه مشاوره بعد ببین اگه نیازه کلا مشاور بگیر

من خودم با مشاور اصلا نمیتونم پیش برم

و اینکه مشاوری که از توانایی‌هات و این حرفا نپرسه یه برنامه غیرانعطاف‌پذیر بده و بره مفت هم نمی‌ارزه پولتو نریز دور

مشاور باید ببینه تو چقدر کشش داری تو کدوم درس‌ها وضعت بهتره تو کدوم‌ها ضعیف‌تر کی‌ امتحان داری و وقت استراحت بذاره برات و ... و از همه مهم‌تر منطقی برنامه بریزه نه آرمانی بگه ۱۸ ساعت بخون از همون اولین روز برنامه

و اینکه منابع هم خیلی مهم هستن حتما تحقیق کن منابع مناسب و درست بگیر نکات تست‌ها رو یه جا یاد‌داشت کن بعدا مرور کنی تست‌هایی که اشتباه زدی یا بلد نبودی رو علامت بزن بعدا دوباره بزنی فعلا چون شروعه کارت سنگین نیست ولی دهم رو خوب بخون و ببند که بعدا دوباره گیرش نباشی هرپایه رو تو سال خودش خوب بخونی به نفعته دوباره مجبورش نیستی واسش وقت زیادی بذاری تابستون هم که میشه جمع‌بندی دهم و پیش‌خوانی یازدهم

از تابستون یازدهم کم‌کم شروع کن تست زماندار هم بزن

یکی دو هفته مونده به کنکور آزمون جامع بزن و کنکورهای سال‌های قبل رو بزن حالا درکنارش اگه تست دیگه‌ای هم میزنی اوکیه

واسه منابع من خیلی نمیدونم ولی زیست واسه شروع خیلی سبز خوبه نیتونه دوپایه دهم و یازدهم پینوکیو خیلی سبز رو بخری فعلا فقط تست‌های دهمشو بزنی یه سریاش ترکیبیه با سال بعد اونا رو نزن (نمیدونم دهمشو تنها داره یا نه ولی گروه ماز تالیفش کرده سوالاهاش خوبن) این پینوکیو جامع هم داره

سطح بالاتر هم بخوای واسه زیست آی‌کیو گاج

واسه شیمی بچه‌های ما مبتکران گرفته بودن من خیلی درجریان نیستم خودت بیشتر تحقیق کن

به نظرم با توجه به سطح درسی خودت (ضعیف و متوسط و قوی) منبعت رو انتخاب کن

منبع نباید خیلی سخت باشه و از سطحت دور که اصلا نتونی نباید هم دقیقا هم سطحت باشه باید کمی بالاتر از سطح خودت باشه ازش یاد بگیری پیشرفت کنی

حس کردی یه منبع رو خوب متوجه نشدی دوباره بزن چون دهمی هنوز وقت داری

سعی کن یه منبع رو خوب کار کنی مسلط بشی به اون کتاب تستی که داری

واسه زیست منبع اصلیت باید خود متن کتاب درسی باشه بعد درسنامه و کتاب کار و فیلم و... چون کنکور از متن کتاب درسیه ممکنه عین جمله‌ی کتاب بیاد

حفظیات شیمی هم که منبع اصلی خود کتاب درسی

چون دهمی هنوز کمبود وقت نداری خواستی میتونی فیلم ببینی

فیزیک و ریاضی و شیمی رو کلا مسئله‌ها رو به خود سولات کتاب درسی مسلط شو واسشون وقت بذار ساده ازشون نگذر