2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به واکسن گارداسیل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه این واکسن هم ضرر های خودشو داشته باشه از طرفی هم این بیماری خیلی زیاد شده واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

سلام جانا درحال حاضر سایت هلال احمر مطمئین ترین برای تهیه هست وقتی سایتش باز بشه ثبت نام میکنی ونوبت بهت میده ۹ دز دفعه پیش ثبت نام داشت حدودا ۱۸ میلیون شد ولی ۴ دز هم هست که بستگی به وقت ثبت نامت داره 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ی سوال از کجا بدونیم اچ پی وی داریم یانه؟لبهای من دونه های ریز ریزی داره،سطحی وکنار هم هست

باید بری تست بدی خب

برو دکتر زنان اگر وضعیت پاپ اسمیرت خوب نباشه میفرستت برای تست، یا برو ازش راهنمایی بگیر

سلام جانا درحال حاضر سایت هلال احمر مطمئین ترین برای تهیه هست وقتی سایتش باز بشه ثبت نام میکنی ونوبت ...

سلام عزیزم. من همون پارسال با کلی مصیبت همون ۴ ظرفیتی رو پیدا کردم. از شانسم چند ماه ۴ ظرفیتیم وارد نشده بود.

حالا میبینم همه جا ۹ ظرفیتیم میدن و میسووووزم. 😤😂

یه سوال! امروز ۳ ۴ نفر به این تاپیکِ پارسالم جواب دادن.چجوری براتون بالا اومده این تاپیک؟ عجیب بود

باید بری تست بدی خببرو دکتر زنان اگر وضعیت پاپ اسمیرت خوب نباشه میفرستت برای تست، یا برو ازش راهنمای ...

بیعنی تو پاپ اسمیر مشخص میش؟دهانی باید کجا بری؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

[QUOTE=344554740]ممکنه این واکسن هم ضرر های خودشو داشته باشه از طرفی هم این بیماری خیلی زیاد شده واقعا آدم نمیدونه چی ...[/QUO سلام. این تاپیک پارسالم چجوری براتون بالا اومد؟ عجیب بود امروز ۴ نفر به این تاپیک جواب دادن! 

[QUOTE=344554740]ممکنه این واکسن هم ضرر های خودشو داشته باشه از طرفی هم این بیماری خیلی زیاد شده واق ...

عه من اصلا دقت نکردم 😂 حالا براتون عوارض داشت یا نه؟ 

الان دیگه این بیماری خیلی بیشتر هم شده 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
بیعنی تو پاپ اسمیر مشخص میش؟دهانی باید کجا بری؟

اتفاقا تست دهانی هم میگیرن ولی نمیدونم کجا.

ببین یه پیج اینستا بهت معرفی میکنم، اونجا پیام بده بپرس. توی پست و استوریاشونم اطلاعات خوبی راجع به این موارد میدن. 

پیجش اینه:

Healthclinic.ir

عه من اصلا دقت نکردم 😂 حالا براتون عوارض داشت یا نه؟ الان دیگه این بیماری خیلی بیشتر هم شده

نه خداروشکر عوارضی نداشت. یه واکسن عادی بود. یکی دور وز جای واکنسش فقط یکم درد میکرد.

به نظرم حتما بزنید، مخصوصا اگر زیر ۲۵ سال هستید

و اگر میتونید سعی کنید واکسن ۹ گانه رو‌گیر بیارید

۳ دوز هست ، یکی رو میزنی یکی ۲ ماه بعد از دوز اول، یکی ۴ ماه بعد از دوز دوم( یعنی ۶ماه بعد از دوز اول)