2777
2789
عنوان

بچم اگزما داره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 33 پست
ببین بچه منم تادوسال داشت اصلاوحشتناک بود،دوردهنش ترک میخوردمث کویر،کم کم خودش خوب شدب مرور،دیگه ازش ...

ب منم میگن ک رژیم باید داشته باشی ولی یادم رف از دکتر بپرسم ک چیا نخورم ؟؟

باردارم فقط دکتر زنان رفتم پماد بتامتازون نوشت .یه پماد خارجی مخصوص اگزمام خودم از داروخانه خریدم

اهان پس تو بخاطر بارداریته اون خودش بعد زایمان میره نگران نباش 

ولی من میترسم صورت بچم بزرگ شد اینجوری بمونه میشه یه عیب واسش 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دکتر گف اگزمای کودک هس الانم تو نت خوندم میگ چن سالی میمونه رو پوستش 

اوایلش هست خیلی کم ولی بعد کامل از بین میره

بهت قول میدم😉

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اهان پس تو بخاطر بارداریته اون خودش بعد زایمان میره نگران نباش  ولی من میترسم صورت بچم بزرگ شد ...

واقعا بعد بارداری میره خدا از دهنت بشنوه .اگه مرتب مرطوب کننده بزنی و پماد بزنی درمان میشه چرا بمونه مخصوصا چون صورتم هس کمتر آب میخوره زودتر خوب میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
انشالله الان دوماهه ک پماد میزنم ولی تغییری نکرده  

عزیزم مطمئن باش 

تغییر کرده ولی چون شما همش روش زوم هستید متوجه تغییر نمیشید

مثل بچه ها که مادرو پدرها متوجه بزرگ شدن شون نمیشه یکی که بعد از چند ماه می بیندشون متوجه میشه😄

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
واقعا بعد بارداری میره خدا از دهنت بشنوه .اگه مرتب مرطوب کننده بزنی و پماد بزنی درمان میشه چرا بمونه ...

چون عمه منم تو بدنش بود رف بهترین دکتر و اینا خوب نشد ولی بعد زایمان خود ب خود خوب شد تو چون بارداری ب چیزی حساسیت کردی رژیم اگزومارو بگیری حله 

چون عمه منم تو بدنش بود رف بهترین دکتر و اینا خوب نشد ولی بعد زایمان خود ب خود خوب شد تو چون بارداری ...

واسه من خیلی خارش دارن همین خارش مانع خوب شدنشون میشه 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
واسه من خیلی خارش دارن همین خارش مانع خوب شدنشون میشه 

من الان تو نت زده بودم نوشته بود راه حل های درمان خارش اگزما 🤔🤔

برو بخون شاید جواب داد چون بخارونیش زیاد میشه