2777
2789
عنوان

نمیزاره برم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با همکارت صحبت کردی همین خیانتا با سلام چطکری شروع میشن اگه ادامه میاد معدوم نبود چی میشد

این به این معنا نیست که قطعا همه سلام چطوری‌ها به خیانت ختم بشن

شوهرش هم میتونست دلخوریشو ابراز کنه بگه خارج مسائل کاری صحبت نکنن ناراحت میشه نه اینکه سیمکارتشو عوض کنه بگه خیانت کرده و نذاره بره سرکار

و اصلا ما نمیدونم صحبت استارتر با همکارش خارج از مسائل کاری بوده یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکی از فامیلای ما پرستار بود شوهرش اجازه نداد بره سرکار البته شوهرش خیلی پولدار بود و همه چی برا خانمه فراهم بود ولی چندوقت پیش حسرت میخورد که مستقل نیست الان هم دارن جدا میشن سر قضیه خیانت و اینچیزا.خودت نتیجه گیری کن

لایک نکن،ریپلای نکن

نه اصلا ،ولی سر موضوع کار کردن چندین بار بشدت دعوا کردیم این اخری یکاری کرد خودمم فکر کردم دارم بهش ...

پس گربه رو دم حجله بکش

نظر قطعیتو بهش بگو که من این همه تلاش نکردم که تو بیای بگی نرو سرکار

خب با همکارت صحبت کردی همین خیانتا با سلام چطکری شروع میشن اگه ادامه میاد معدوم نبود چی میشد

میگه سه ماهه عقد کردم همکارش قبل از شوهرش بوده چه خیانتی اخه 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین ممنونم
این به این معنا نیست که قطعا همه سلام چطوری‌ها به خیانت ختم بشن شوهرش هم میتونست دلخوریشو ابراز کنه ...

میدونم حرفم خانم اقا نداره کلا بنظرم اینا بعدا باعث خیانت میشه ی سلام ی درد دل شوهر منم با ی پرستار درد و دل کرد اخرش خیانت

اطلاع دادن شیفیت فردا خیانت نیس حتلا چون آقا بوده نباید اینجوری برداشت کرد همسرم تحصیل کردس لول و مدکش از من هم بیشتره نمیدونم چرا اینجوری برداشت کرد 

نه اصلا ،ولی سر موضوع کار کردن چندین بار بشدت دعوا کردیم این اخری یکاری کرد خودمم فکر کردم دارم بهش ...

من خواستگارم مخالف کار کردنم بود میگفت درآمد من زیاده نیازی نیست شما کار کنی میتونی خونه بمونی هم کارای خونه بهتر انجام میشه هم بچه ها بهتر تربیت میشن و ...

با احترام به همه عقاید، چون مخالف بودم همونجا رد کردم.

ایشون اگه زن خونه دار میخواد نباید میومد سمت یه ادمی که خودشو پاره کرده علوم پزشکی قبول شده این همه درس سخت پاس کرده که بشه خونه نگه دار اقا

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

چی میگی واقعا؟تو جامعه زندگی نمیکنید مگه؟ کی گفته خیانت با سلام چطوری شروع میشه؟؟؟ واقعا عجیبید شما همونایی‌ هستید ک میگن جای زن تو پستوی خونه است و بزرگترین جهادش همینه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫