2777
2789

سلام بچه ها من سرما خوردم دکتر گفت سینوس هات درگیره باید ۶ روز آزیترو مایسین ۵۰۰ بخوری منم که پانیک دارم کلا استرسی هستم بعدش رفتم پیش ۴ تا دکتر دیگه دو تاش گفتن بخور دوتاش گفتن نخور بعد تصمیم گرفتم برم پیش متخصص گوش حلق بینی که گفت نیاز به آزیترو نیست حالا من از ترس برونشیت موندم بخورم یا نه .ترشحات پشت حلق دارم.این مدت هم به خاطر،عفونت های زنانه زیاد دارو خوردم😭۹ کیلو هم کم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور

اگه نخوری اون عفونت پشت گلوت دیر خوب میشه و اذیتت میکنه.

اگه بد دل نیستی اب و نمک رقیق درست کن. بریز تو کاسه. از بینی بکش داخل. از دهن تف کن. خیییییلی بهت کمک میکنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به نظرم قبلش برو پیش روانشناس اینطوری هم خودتو داغون می‌کنی هم ورشکست میشی

دقیقا موافقم، اما خب الان ایشون یه سوالی پرسیدن که از ما درخواست کمک کردن ، بنظرم دارو رو بخور عزیز دلم چون عفونت اگر توی سینوسات بمونه بعدا عواقب بدتری داره واست، و حتما تحت نظر یه روانپزشک خوب هم باش انشااله که حالت خوب خوب میشه

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
دقیقا موافقم، اما خب الان ایشون یه سوالی پرسیدن که از ما درخواست کمک کردن ، بنظرم دارو رو بخور عزیز ...

تحت نظر روانپزشکم ده ساله .منتها تو این مدت اینقدر آنتی بیوتیک خوردم واسه عفونت رحم که بدنم مقاوم شده بود الان متخصصسینوس گفت سینوس هات آلرژیک شدن آزیترو نخور فقط سرم شستشو گفت آزیتروکمکت نمیکنه.