2777
2789
عنوان

کاردرمانی یا پروتز دندان؟

375 بازدید | 8 پست

دوستان به نظرتون بین کاردرمانی و پروتز دندان کدومش از لحاظ بازار کار و درامد و پرستیژ و کلا همه چی بهتره،کدومو اولویت تره از نظر شما ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟من با چند نفر که کار میکردم حرف زدم همه کاردرمان ها کاملا راضی بودن ،شما خودتون پروتز یا کاردرم ...

من کنکور دادم، پروتز دندان اگر سرمایه باشه خیلی بهتره کار تمیزتری هست و درگیری روحی ندارید درآمدش هم عالیه رتبه بهتری هم میخواد ولی کاردرمانی باید روحیه داشته باشید چون طرف مقابلتان افراد با نقص هستن درآمدش کمتره و درگیری روحی زیادی داره .من امسال برا انتخاب رشته مشاور گفت زیاد بهش فکر نکنم چون باید با متخصص ها هماهنگ شد واسه اینکه مریض رو بفرستن برام بعد بهزیستی هم کار کنم باید آشنا باشه سفارش کنه.اما میشه با این کار هم مطب زد در کل همه چیز بستگی ب خودتون داره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

من کنکور دادم، پروتز دندان اگر سرمایه باشه خیلی بهتره کار تمیزتری هست و درگیری روحی ندارید درآمدش هم ...

نمیدونم واقعا دودلم،اخه من با دو تا مشاور حرف زدم هردوشون میگن بعد فیزیو کاردرمانی رو بزار بعد پروتز رو ،الانم که شما اینجوری گفتین من باز شکم بیشتر شد😂 ولی با یه پروتز حرف زدم میگفت تو این رشته همه سعی میکنن بهت زور بگن و کارشو پروتزا انجام میدن ولی بیشتر پولشو دندون پزشکا میگیرن شما خودتون الویت رو اول پروتز بعد کاردرمانی زدید؟

نمیدونم واقعا دودلم،اخه من با دو تا مشاور حرف زدم هردوشون میگن بعد فیزیو کاردرمانی رو بزار بعد پروتز ...

منطقی بگم پروتز خب درحد دندان نیست ولی خوبه بنظرمن اول فیزیو بعد بینایی بعدپروتز بعد کاردرمانی و شنوایی اینا . من متاسفانه رتبم ب پروتز نمی‌خورد نزدم کلا ،ببخشید انتخاب رشته تموم شده چرا می‌پرسید؟سال بعد کنکور دارید؟ اینم بگم به بعدش فکر کنید توی کاردرمانی با کلی بچه معلول و آدمایی ک تصادف کردن و...سروکار دارید باید روحیه قوی داشته باشید

منطقی بگم پروتز خب درحد دندان نیست ولی خوبه بنظرمن اول فیزیو بعد بینایی بعدپروتز بعد کاردرما ...

اعتراض زدم و بهم مهلت انتخاب رشته دوباره دارن ،خودم به کاردرمانی علاقه دارم ولی محیط پروتز رو دیدم واقعیتش اصلا خوشم نیومد،پروتزی که باهاش حرف زدم گفت اگه میخوای درامدت تو این رشته زیاد باشه باید قاچاقی کار کنی وگرنه با لابراتوری کار کردن چیزی عایدت نمیشه چندان ولی خب کاردرمانی هم روحیه خیلی قوی میخواد و سخته ،از طرفی پروتز مهاجرتش خیلی سخته انگار ولی کاردرمانی اسون تره مهاجرتش

البته همه چیز اخرش به علاقه و خودت برمیگرده چون خیلی تفاوتی باهم ندارن این دوتا رشته از نظر پرستیژ و بازار کار انگار

اعتراض زدم و بهم مهلت انتخاب رشته دوباره دارن ،خودم به کاردرمانی علاقه دارم ولی محیط پروتز رو دیدم و ...

آره دقیقا،موفق باشید