2777
2789

امروز که به دختر داییم زنگ زده بودم دیدم داره همچین گریه میکنه که نگوووو پرسیدم چی شده 

گفت دایش(دایی ،دختر داییم) با تراکتور پسر ۲ساله خودشو زیر گرفته و متاسفانه بچه فوت شده 

حال پدر و مادر انقدر خرابه که هر دو رو بستری کردن ارامبخش زدن بهشون مخصوصا پدره بچه حالش خیلی خرابه

یعنی انقدر حالم بد شد و اعصابم خراب شد حتی نمیتونم ۱ ثانیه تصور کنم عمق درد و فاجعه رو خدا فقط یهشون صبر و به دلشون آرامش بده 

😐 وای نه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

قلبم درد گرف یلحظه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای که میفهمم خیلی دردناکه این حادثه تلخ بارها تو آشنا های ما اتفاق افتاده طی دو سال سه تا بچه بخاطر دنده عقب راننده و ندیدن بچه ها زیر گرفته شدن یکی از مادرا هست که الان بیمارستان روانی ها بستر هست سر میزاشت بیابون 

الهی که نصیب هیچ کس نشه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
وای خدا نصف شبی قلب مارو هم مچاله کردی 😭

میدونین درد و داغ بچه یه طرف قضیه و تو این گیر و دار میگن اره مامانش مواظبش نبوده بچه شیطونی کردنی میگفت خدا تو رو ازم بگیره یعنی این حرفهای چرت بیشترررر آدمو میسوزونه 

کدوم مادری دوس داره جگر گوششو از دست بده اخه

ماهم داشتیم همچین چیزی بچه میافته دنبال داییش ماشین دایی اتوبوس بوده نمیبینه بچه پشت ماشینه زیر میکنه دایی رو بردن زندان خواهر رضایت داد ولی دایی میگفت منو اعدام کنید آخرش نمیدونم چی شد

همسایه مامانم اینا هم دختر ۳ ساله خودش در ماشین رو باز کرده بود افتاده بود زیر لاستیک ها های باباش ح ...

خدا به دادشون برسه اون زندگی دیگه زندگی نمیشه براشون امیدوارم هیچ پدر و مادری داغ فرزند نبینه و یا بچش مشکلی نداشته باشه سخته خیلی سخت

میدونین درد و داغ بچه یه طرف قضیه و تو این گیر و دار میگن اره مامانش مواظبش نبوده بچه شیطونی کردنی م ...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه😭😭خدا لعنتشون کنه بجای دلداری نمک میپاشن رو زخم اون مادر😭😭

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه😭😭خدا لعنتشون کنه بجای دلداری نمک میپاشن رو زخم اون مادر😭😭

مادر اخه چند سالشه خودش هنوز بچه است ۱۷ سالشه 

تو روستاها زودتر شوهر میدن دخترا رو متاسفانه