2777
2789

جیغ میزنم.لجباز.مبزنه منو و همه بچه ها رو.اصلا موندم چطور نگش دارم بخدا.

میگه از خونمون بدم میاد با اینکه هر روز دورش می‌زنیم.یا صبح یا بعد از ظهر خونه نیست.

اصلا اصلا به هیچ بچه ای نمیسازه.میزنشون.دعوا می‌کنه.

حتی منو میزنم.

تو مهد نوشتم امسال بره.استرس دارم با این اخلاقاش بگه نمیرم.اخه کلاس ورزشی نوشتم فقط 3جلسه رفت..خیلی قلدری می‌کنه.

گاهیم میاد میگه ببخشید و باید ببخشمش.

منم اعصابم ضعیف شده گاهی سرش داد میزنم.

گاهی انقد خوبم باهاش مدارا میکنم یهو کلافه میشم و داد میزنم باز دوباره بغلش میکنم.احساس میکنم دیوونه شدم دیگه.

چیکار کنم؟😭

میشه برا بچم دعا کنی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش پارک چندتا دوست براش پیدا کن باهاش مدارا کن اگه کاری بدی کرد نزنش اگه بازهم ادامه داد تنبیهش کن مثلا اگه تو رو زد یه اسباب بازی مورد علاقش رو بگیر بعد یه مدت که نزددت بهش بده  

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)

سلام بنظرم اول به این فکر کن چی خودت رو خسته کرده 

به خودتم برس

دو تایی برید پارک

این اثر معجزه داره :  هر روز بش بگو تو خیلی خوبی مهربونی دوستت دارم 

شبا قبل از خواب ببوسش و بش شب بخیر  بگو 

روزانه  ده دقیقه  باش بازی کن : توپ بازی ، بادکنک بازی ،خاله بازی ، خونه سازی ، مغازه بازی ، کتاب قصه 

اینا بش حس خوب میده

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

۵ سالشه انقد بچه مشتیه 😂🥲

شاید از یه روانشناسی چیزی کمک بگیری بهتر باشه 

لطفاً از کسی ک صدتا بچه آورده و سن بچه هاش از رنج نسل الان بیشتره مشاوره نگیر هزار تا چرت و پرت میگن بخدا