2777
2789
عنوان

عشقم هیچ حسی بهم نداره😿😿😿 🙂

2381 بازدید | 219 پست

سلام دوستان عزیز چون داشتم افسردگی میگرفتم براهمین عضو شدم  🙂کسی ک دوسش دارم عاشقشم هیچ حسی بهم نداره میگه دوست دارم ولی میدونم دروغه😿😿😿😿

چجوری فراموشش کنم؟؟ 🙂 یک سال و نیمه باهاشم

برات اشک آرزو می‌کنم! نه در اوج غم، در اوج خنده …💛

به درک نداره نداره  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی چجوری فراموشش کنم 🙂؟

مثل من .. ولی من فراموش کردم رفته نه نامی نه چیزی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

عزیزم اگ حسی نیست بهتره فراموش کنی 

من یکی از اقوام از بچگی عاشقم بوده فک نکنی اویزون و فلانه حتی الان که هنوز ب دوست صمیمی مشترکمون میگه من عاشقشم تا میبینه متلک میندازه خلاصه که حتی حس میکنم متنفره از رفتارا نمیشه تشخیص داد حتی شاید باورت نشه یبار بهم گف اخه کی میاد توعه سیا سوخته رو بگیره اما هنوزم دوستم میگه حالش بخاطرت بده میگه تو عشقش دارم میسوزم😂

‌‌التماس دعا.

سلام گلم  یه جمله بگم  میدونم خییییلی بی نهاایت سخته ولی واسه شخصیت خودت وحال درونت   ...

سلام حق باشماست عزیزم میخوام همینکارو بکنم 🙂میترسم از پسش برنیام ولی ):

برات اشک آرزو می‌کنم! نه در اوج غم، در اوج خنده …💛