توشهرما یه تازه عروس و داماد هشت ماه بود عروسی کرده بودن باهم میرن کربلا بعد یه عراقیه میگه شب بریم منزل ما بمونیم سوارماشینش میشن به مرد میگه ماشینم خرابه مرد پیاده میشه هل بده عراقیه گازمیده زنشومیدزده زنشم خیلی خوشگل بوده🥺
خب نباید حماقت میکرد جالبه یه اشاره هن به زنش نزده پایین شو خدایی عراقی ها به خونمون تشنه ان چرا نم ...
نود درصد به بالا بدون برنامه ریزی و با همین تبلیغات پا میشن میرن ! والا ما سفر داخلی هم تا از جا و مکان مطمئن نباشیم قدم از قدم برنمیداریم 😐🤦 لابد جا نداشته گفتن خوبه دیگه جا خوابمون جور شد 😐 امیدوارم اگه داستان واقعی عروس بیچاره پیدا بشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!