2777
2789

دوتا پسر ۸ و۳ ساله دارم...هردو شیطون وزبون نفهم واقعا خیلی سخته دلم میخواد یک هفته نبینمشون🥺از خودمم بدم میاد به خاطر این حسم اصلا شرایط اینکه جایی بزارمشون وندارم ینی اصلا کسی نگهشون نمیداره...شوهرمم همش سرکار صب میره ساعت ۱۰ شب میاد...ماه پیش ۵۰۰ هزارتومن پول به مشاور دادم ببینم باید چکار کنم یکم به حرفم گوش کنن ولی هیچ تاثیری نداشت...هیچ جا نمیتونم برم از دستشون...احساس میکنم هیچ کس دوست نداره برم خونشون...وقتی هم میرم همش چشمشون دنبال بچه هامه که خرابکاری نکنن بااینکه خودمم حواسم هست...دیگه خسته شدم منم تفریح میخوام...دلم دورهمی میخواد بدون بچه ها...خیلی سخته هیچکس دوست نداشته باشه برم خونشون حتی مامانم🥺🥺🥺

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم 

من بچم شیطونه خیلی 

بخاطر همین به همین یدونه اکتفا کردم

بچه دوم اشتباه محضه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

مال من ۴ و ۳ هستن. دختر و پسر. من سرکار میرم درس هم میخونم شوهرمم دو هفته درمیون میاد برای ۳ روز. کلا هیچ جا نمیتونم برم.از بس شیطونن. کمک هم کسیو ندارم.فقط خواهرمه ک اونم کار میکنه.خیلی وقتا کلاس اضافی بردارم باید التماس خواهرمو کنم

صبر کن بره کلاس اول درست میشه

پسر اولم میره کلاس دوم...به خدا از الان استرث مدرسه شو دارم...درساش عاالیه ولی خیلی شیطونه معلمش هرروز میگف بیا مدرسه🥺🙁

درکت میکنم  من بچم شیطونه خیلی  بخاطر همین به همین یدونه اکتفا کردم بچه دوم اشتباه محضه

از وقتی دومی اومد پسر اولم خیلی بیشتر اذیت میکنه قبلا خیلی پسر خوبی بود

دقیقا میفهمم چی میگی،منم همینطورم،وقتی میرم خونه پدرم،برادرم و پدرم غر میزنن که بچه هاتو بگیر،ازبس دنبال بچهام میدویم واقعاکم میارم و خسته میشم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مال من ۴ و ۳ هستن. دختر و پسر. من سرکار میرم درس هم میخونم شوهرمم دو هفته درمیون میاد برای ۳ روز. کل ...

خیلی سخته وقتی کسی وداری انقد بی کس باشی...خیلی درکت میکنم🥲🫂

ببرشون کلاس ورزش تا انرژیشون تخلیه شه، غروباهم ببرشون پارک وزمین بازی.

کلاس ژیمناستیک پسر اولمو نوشتم اسمشو دوجلسه رفت بعد گف نمیرم دوست ندهرم...۶۰۰ هزینه شهریه ام تو چاه ریختم انگار😑