2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فامیل چی مثلا دخترخاله یا دختر عمه ای چیزی اگه داری ومیزاره  با اونا برو

میگه سنت پایینه اگه ازت خطایی ببینم اونموقع دیگه ورق برمیگرده یه شیرینی فروشی بغل دست خونمونه متاهلم هست همیشه التماسم میکنه حتی چند سری میخواست بهم نزدیک شه ولی از ترسم به شوهرم چیزی نمیگم اگه بگم میگه بخاطر همیناس میگم نرو جاییو اینا تنها سرگرمیم یه گوشیه یه فیلم و خونه مادرو مادرشوهر

میگه سنت پایینه اگه ازت خطایی ببینم اونموقع دیگه ورق برمیگرده یه شیرینی فروشی بغل دست خونمونه متاهلم ...

الهی مواظب باس

از اون مرد

یهو همه چی رو به هم نریزه

امیدوارم همه چی خوب وقشنگ برات رقم بخوره

الهی فداتشم کسی نداری یکمی کمکت کنه پاشو پنجره بازکن یکم هوا بیاد

خدانکنه قربونت بشم ن عزیزم مادر شوهرم اینا بالا هست من پایین ساختمون شوهرم هم هنوز سرکاره‌فردا میرم دکتر بعد از اونجا میرم خونه مامانم اینا دیه میمونم مامانم هم خودش تازه زایمان کرده

خدانکنه قربونت بشم ن عزیزم مادر شوهرم اینا بالا هست من پایین ساختمون شوهرم هم هنوز سرکاره‌فردا میرم ...

موفق باشی

عزیزم

ایشاالله بچت رو به سلامتی بغل بگیری

وموفقیت شو ببینی خوش حال بشی

عاخی چرا؟! البته اگ دوس نداری نگو:)

آدم خیلی بیشعوری با همه چیش ساختم تازه شش ماهه عروسی کردیم ولی زده زیر همه قول و قرارای خواستگاری

نه میزاره درس بخونم.

نه میزاره برم سرکار.

تیپم رو عوض کرده.

از خونه نمیزاره برم بیرون مگه با اجازش.

ازم مرتب ایراد میگیره که چرا چاق نمیشی.

پدر و مادر و حتی مادربزرگش رو به من ترجیح میده

اگه ناراحتی پیش بیاد همش میگه تو عوض شدی بهونه گیری حرف منطقی نمیزنی و......